Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Asus

Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS 4G-AC68U AC1900 Dual Band LTE 4G brezžični usmerjevalnik-router

ASUS 4G-AC68U brezžični usmerjevalnik nudi najnovejšo mobilno širokopasovno povezavo LTE kategorije 6, ki združuje dva pasova za hitrost prenosa interneta do 300Mbps - 2X hitrejša od LTE kategorije 4 in 7X hitrejša od 3G (HSPA +) - tako da lahko delite celo največje datoteke in z lahkoto prenašajo 4K UHD video posnetje. Z izjemno hitrim brezžičnim internetom z močjo 1900Mbps 802.11ac lahko uživate v brezžič nih hitrostih, ki so do 3X hitrejše od 802.11n!

ASUS AiRadar inteligentno krepi brezžično povezljivost s pomočjo tehnologije oblikovanja snopov, velikega ojačevanja moči in ekskluzivne prilagoditve. To zagotavlja razširjeno pokritost, dinamično povečanje hitrosti podatkov in večjo stabilnost.

Vsi člani vaše družine, mladi ali stari, so izpostavljeni nevarnostim interneta vsak trenutek, ko so na spletu. Prikrite kibernetske grožnje ogrožajo sve, lahko pride do kraje vaših zasebnih podatkov ali pa bodo vaši otroci med nenehno naraščajočim časom, ki ga preživijo na internetu, naključno naleteli na neprimerno vsebino. 4G-AC68U vključuje napredni starševski nadzor, ki vam omogoča popolno brezskrbnost, z AiProtection Pro - komercialno varnostjo vašega domačega omrežja in celovitim, enostavnim nadzorom spletne izkušnje za vsakega družinskega člana in vsako napravo, vse prek mobilne aplikacije. Najsodobnejši starševski nadzor v AiProtection združuje vse funkcije upravljanja, ki jih potrebujete na enem mestu, intuitivni vmesnik pa omogoča zelo enostaven pregled in uporabo varnostnih nastavitev za vse naprave v lasti posameznih druž inskih članov.

Zunanje mobilne širokopasovne antene delujejo bolje od notranjih. V zaprtih prostorih je najboljši 4G LTE sprejem ponavadi blizu okna, če pa to ni praktično, lahko preprosto dodate antenski podaljš ek zahvaljujoč snemljivim antenam s standardnimi SMA priključki.

Poleg svoje zmogljivosti 4G LTE ima 4G-AC68U dodeljena Gigabit Ethernet WAN vrata, ki jih lahko uporabimo kot rezervno žično internetno povezavo, ki se aktivira, ko 4G LTE povezava ne uspe (failover), in se samodejno preklopi nazaj, ko se storitev obnovi (failback). To daje vrhunsko prilagodljivost za poslovno ali domačo uporabo - nikoli ne boste brez internetne povezave.

Za povezavo 4G-AC68U so potrebni le trije koraki:
1. Vstavite 4G LTE mikro-SIM kartico (ni priložena) in vklopite 4G-AC68U. Samodejno se bo povezalo z ustreznim mobilnim omrežjem.
2. Odprite brskalnik in sledite čarovniku za enostavno namestitev, da dokončate namestitev.
3. Povezani ste!

Z uporabniškim vmesnikom nadzorne plošče ASUSWRT se nastavitve, nadzor in pregled omrežnih aplikacij nahaja vse na enem intuitivnem mestu. Poleg 30-sekundne nastavitve, zaznavanja več naprav in prilagodljivih nastavitev, ki kar najbolje izkoristijo vašo omrežno zmogljivost, je bil nadgrajen s hitrim skeniranjem pomnilnika USB, povezanega z usmerjevalniki, da se preveri celovitost podatkov in izboljša stanje. Dual WAN omogoča dve povezavi / ISP na enem usmerjevalniku, z razmerjem obremenitve in načinom preklopa za dodatno stabilnost in odvečnost, da se zagotovi nemoten dostop do interneta.
Igrate veliko ali porabite večino časa za pretakanje videov? Ne glede na načrtovano uporabo ima 4G-AC68U prilagodljivo kakovost storitve (QoS), ki optimizira vhodno in odhodno pasovno širino tako na žičnih kot brezž ičnih povezavah. Programom in nalogam lahko preprosto določite prednost z drag-and-drop prednastavitvami za igre, pretakanje medijev, VoIP, brskanje po spletu in prenos datotek. Podpira glavne konzole, vključno s PlayStation 3, PlayStation 4, PS4 Pro, PlayStation Vita, Wii U, 3DS in Xbox One.

€323,99 z ddv €240,07 z ddv

ASUS B250 MINING EXPERT LGA1151 ATX DDR4 19x PCIe mining osnovna plošča

Mining matična plošča ASUS B250 MINING EXPERT LGA1151 ATX je narejena za šesto ali sedmo generacijo Intel procesorjev s podnožjem LGA1151. Osnovna plošča je namenjena za rudarjenje oz. mining z do 19 grafičnimi karticami preko 1x PCIe x16 reže in 18 PCIe x1 rež. Vgrajeni so trije dodatni 4pin Molex konektorji za napajanje, reže so razdeljene na 3 dele za enakomerno napajanje, dodani so še kondenzatorji za stabilizacijo napetosti. Zaznavanje delovanja PCIe reže vam v realnem času vedno pove status posamezne grafične kartice v vašem sistemu. BIOS je prilagojen rudarjenju in ponuja poseben Mining Mode način, ki je privzet že od začetka in že takoj ponuja najboljšo stabilnost in kompatibilnost.

1.      19 kartic: 8x P106 + 11x AMD
 
2.      13 kartic: 5x AMD + 2x NVIDIA + 6x drugih kartic (AMD/Nv)

3.      11 kartic: 3x AMD + 8x druge kartice (AMD/Nv)

Za natančnejše informacije obiščite ASUS uradno stran:
https://www.asus.com/support/FAQ/1034921

1.      lahko delujejo tudi druge kombinacije, toda ASUS ne zagotavlja stabilnosti
2.      ASUS močno priporoča Windows 10

€111,80 z ddv €97,21 z ddv

ASUS Cerberus GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 (CERBERUS-GTX1050TI-O4G) grafična kartica

Grafična kartica ASUS Cerberus GeForce GTX 1050 Ti 4GB (CERBERUS-GTX1050TI-O4G) OC je kot del Cerberus serije narejena za nonstop akcijo. ASUS Cerberus serija prihaja z odličnim dvorežnim hladilnikom z dvema ventilatorjema in potrjeno kar do 15x trpežnostjo od običajnih industrijskih standardov. GeForce 10xx serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgo pričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in nižjo porabo v manjšem proizvodnem procesu. GTX 1050 Ti tako za delovanje niti ne potrebuje dodatnega napajanja.

ASUS Cerberus serija je opremljena z dvema ventilatorjema z dvojnimi ležaji, ki omogočjo 2x daljše delovanje.Hladilnik je IP5X certificiran, kar pomeni odlično zaščito proti nalaganju prahu. 100% avtomatizirana proizvodnja in proces uporabe 3+1 fazno Super Alloy Power II komponent zagotavlja premium kvaliteto in najvišjo zanesljivost ter ponuja veliko potenciala za dodatno navijanje.

GPU Tweak II je program, ki prikazuje specifikacije in status kartice z GPU-Z. Z XSplit Gamecaster (enoletna licenca) lahko streamate ali snemate vašo igro.

€181,60 z ddv €157,90 z ddv

ASUS DRW-24D5MT SATA DVD-RW črn BULK vgradni zapisovalec

Vgradni DVD zapisovalec ASUS DRW-24D5MT z M-DISC podporo ponuja shranjevanje podatkov za celo življenje. MM-DISC ponuja kvaliteto zapisovanja, ki bo ščitila vaše podatke za 1000 let in več. E-Green tehnologija samodejno izklopi aplikacijo pogona, ko ni v uporabi ter tako prihrani preko 50% energije.
€16,20 z ddv €13,29 z ddv

ASUS Dual GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR5 (DUAL-GTX1650-O4G) gaming grafična kartica

ASUS Dual GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR5 gaming grafična kartica je zasnovana z vrhunsko grafično zmogljivostjo nagrajene arhitekture NVIDIA Turing. Bodite game ready z zmogljivostjo, ki je dvakrat hitrejša od GeForce GTX 950 in do 70% hitrejša od GTX 1050. GeForce Experience vam omogoča snemanje in skupno rabo video posnetkov, posnetkov zaslona in trenutnih posnetkov s prijatelji, posodabljate gonilnike GeForce in enostavno optimizirate svoje nastavitve v igri.

Dvojne grafične kartice pomenijo največjo učinkovitost. Recept je preprost; odstrani funkcije, ki ne vplivajo na delovanje, in se z dvema komponentama PCB, ki sta nameščeni z uporabo avtomatiziranega proizvodnega postopka, vgradi dva močna ventilatorja, odporna proti prahu. IP5X odpornost proti prahu nudi zaščito pred vdorom delcev za boljšo obstojnost. Rezultat je stroj, ki je namenjen izključno za trajne zmogljivosti, zaradi česar je ASUS Dual GeForce GTX 1650 trden uvod v najnovejšo generacijo grafičnih zmogljivosti. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti. GPU Tweak II zagotavlja intuitivno nastavitev zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema.

NVIDIA G-SYNC tehnologija
Ta grafična kartica podpira tehnologijo NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko izkušnjo s spremenljivo hitrostjo osveževanja. Uživajte v igrah brez trganja slike.

€196,10 z ddv €167,88 z ddv

ASUS Dual GeForce GTX 1660 6GB GDDR5 OC EVO (DUAL-GTX1660-O6G-EVO) gaming grafična kartica

ASUS Dual GeForce GTX 1660 6GB GDDR5 OC EVO (DUAL-GTX1660-O6G-EVO) gaming grafična kartica vam postavlja resno prednost pri igrah z visoko ločljivostjo AAA. Maratonsko igranje? Večurni napad? Z ventilatorji Axial-Tech in tehnologijo Auto-Extreme bo Dual 1660 EVO ohranil črpanje okvirjev še dolgo, ko bodo tekmeci zagrizli prah. Če iščete trdno, zanesljivo igralsko izkušnjo, je to to.

Auto-Extreme Technology je avtomatiziran proizvodni postopek, ki postavlja nove standarde v industriji, tako da omogoča, da se vse spajkanje zaključi v enem samem prehodu. To zmanjšuje toplotno obremenitev komponent in prepreč uje uporabo čistilnih kemikalij, s tem ima manjši vpliv na okolje, manjšo porabo električne energije in je bolj zanesljiv izdelek.

Pomožni program ASUS GPU Tweak II prevzame nastavitev grafične kartice na naslednjo raven. Omogoča vam nastavitev kritičnih parametrov, vključno z jedrnimi urami GPU, frekvenco pomnilnika in napetostnimi nastavitvami, z možnostjo spremljanja vsega v realnem času s prilagodljivim zaslonskim prikazom. Vključen je tudi napredni nadzor ventilatorja in številne druge funkcije, s katerimi lahko kar najbolje izkoristite svojo grafično kartico.

  • GeForce GTX 1660 je zgrajen z vrhunskimi grafičnimi zmogljivostmi nagrajene arhitekture NVIDIA Turing.
  • Predvajajte svoje igranje s posebnim namenskim dajalnikom strojne opreme GTX 1660, ki je optimiziran za programsko opremo Open Broadcaster (OBS).
  • GeForce Experience vam omogoča snemanje in skupno rabo video posnetkov, posnetkov zaslona in trenutnih prenosov s prijatelji, posodabljati gonilnike GeForce in enostavno optimizirati nastavitve v igri.
  • Zasnova ventilatorja Axial-Tech ima daljša ventilatorja in edinstven pregradni obroč za povečanje zračnega tlaka.
  • Tehnologija 0dB vam omogoča, da uživate v lahkem igranju v relativni tišini.
  • Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti.
€319,70 z ddv €278,00 z ddv