Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Asus

Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS Dual GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 EVO (DUAL-GTX1660TI-O6G-EVO) gaming grafična kartica

ASUS GeForce GTX 1660 Ti grafična kartica je zgrajena z vrhunsko grafično zmogljivostjo nagrajene arhitekture NVIDIA Turing.
in je optimizirana za programsko opremo Open Broadcaster (OBS).
GeForce Experience vam omogoča snemanje in skupno rabo video posnetkov, posnetkov zaslona in trenutnih prenosov s prijatelji, posodabljanje gonilnikov GeForce in enostavno optimiziranje nastavitev v igri.
Zasnova ventilatorja Axial-Tech ima daljša ventilatorja in edinstven pregradni obroč za povečanje zračnega tlaka.
Tehnologija 0dB vam omogoča, da uživate v lahkem igranju v relativni tišini.
Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti.
2.7-slot Design razširja površino hlajenja, da bi kar najbolje izkoristil dva močna ventilatorja Axial-Tech.
Zaščitna hrbtna plošča zavaruje sestavne dele med prevozom in namestitvijo.
144-urni validacijski program postavlja kartice z vrsto strogih testov, da se zagotovi združljivost z najnovejšimi igrami.
GPU Tweak II zagotavlja intuitivno nastavitev zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema.

ASUS Dual GeForce GTX 1660 Ti OC EVO grafična kartica je zgrajena z vrhunsko grafično zmogljivostjo nagrajene arhitekture NVIDIA Turing in je optimizirana za programsko opremo Open Broadcaster (OBS). GeForce Experience vam omogoča snemanje in skupno rabo video posnetkov, posnetkov zaslona in trenutnih prenosov s prijatelji, posodabljanje gonilnikov GeForce in enostavno optimiziranje nastavitev v igri. Zasnova ventilatorja Axial-Tech ima daljša ventilatorja in edinstven pregradni obroč za povečanje zračnega tlaka, kar omogoča bolj učinkovito hlajenje. Tehnologija 0dB vam omogoča, da uživate v lahkem igranju v relativni tišini. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti. 2,7 - režna zasnova razširja površino hlajenja, da bi kar najbolje izkoristil dva močna ventilatorja Axial-Tech. Zaščitna hrbtna plošč a zavaruje sestavne dele med prevozom in namestitvijo. GPU Tweak II zagotavlja intuitivno nastavitev zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema.

 

€394,99 z ddv €351,32 z ddv

ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 (DUAL-RTX2060-O6G) grafična kartica

ASUS GeForce Dual RTX 2060 OC edition 6GB GDDR6 je grafična kartica s povsem novo NVIDIA Turing GPU arhitekturo. To zagotavlja do 6x boljše delovanje kot prejšnja generacija grafičnih kartic in prinaša zmožnost igranja v realnem času.
- DirectX 12: Novi zmogljivi vizualni učinki in tehnike upodabljanja za bolj realistično igranje.
- NVIDIA Shadowplay: S prijatelji si lahko snemate in delite kakovostne video posnetke igranja, posnetke zaslona in posnetke v živo.
- Patentirani ventilatorji Wing-blade zagotavljajo visok zračni tlak, zmanjšan nivo hrupa, IP5X certificirano odpornost na prah in način 0dB za tiho igranje. 
- Auto-Extreme Technology uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti.
- Super Alloy Power II vključuje dušilke iz zlitine, trdne polimerne kondenzatorje in niz visokonapetostnih stopenj za napajanje Turingovih jeder.
- 144-Hour Validation Program
- Protective Backplate
- GPU Tweak II
€463,99 z ddv €480,27 z ddv

ASUS Dual GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB GDDR6 (DUAL-RTX2060-O6G-EVO) gaming grafična kartica

ASUS Dual GeForce RTX 2060 OC EVO grafična kartica je zasnovana na najnovejši arhitekturi NVIDIA Turing. Platforma RTX zagotavlja do 6-kratno zmogljivost grafičnih kartic prejšnje generacije in v igre prinaša moč sledenja žarkov v realnem času in AI. DirectX 12 omogoča nove vizualne učinke in tehnike upodabljanja za bolj resnično igranje iger. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti.

 • NVIDIA Shadowplay - S svojimi prijatelji snemajte in delite visokokakovostne videoposnetke, posnetke zaslona in tokove v živo.
 • Super Alloy Power II vključuje vrhunske dušilke iz zlitine, trdne polimerne kondenzatorje in vrsto visokotokovnih stopenj moči.
 • GPU Tweak II omogoča intuitivno nastavitev zmogljivosti in termični nadzor.
 • 144-urni validacijski program postavlja kartice z vrsto strogih testov, da se zagotovi združljivost z najnovejšimi igrami.
 • Ta grafična kartica podpira tehnologijo zaslona NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko izkušnjo s spremenljivo hitrostjo osveževanja.
€464,90 z ddv €417,06 z ddv

ASUS Dual GeForce RTX 2060 SUPER EVO OC 8GB GDDR6 (DUAL-RTX2060S-O8G-EVO) grafična kartica

ASUS Dual GeForce RTX 2060 SUPER EVO OC grafična kartica združuje zmogljivost in preprostost ter nudi napredne tehnologije hlajenja. Na voljo ima dva Axial-tech ventilatorja. Ta grafična kartica podpira tehnologijo NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko variabilno stopnjo osveževanja.

 • RT Cores: Namenska strojna oprema za sledenje žarkom omogoča hitro sledenje žarkov v realnem času objektov in okolij s fizično natančnimi sencami, refleksijami, lomom in globalno osvetljenostjo.
 • Izjemno hiter GDDR6: Izkusite do 496 GB/s pomnilniške pasovne širine za visoke hitrosti igranja z visoko ločljivostjo.
 • Konstrukcija ventilatorjev z aksialno tehnologijo.
 • Tehnologija 0dB vam omogoča, da uživate v zmernem igranju v relativni tišini. Napredni krmilnik ustavi ventilatorje, ko je temperatura jedra pod 55°C, kar vam omogoča, da uživate v manj zahtevnih igrah v relativni tišini. Med tem, ko se temperatura dvigne, se ventilatorji ponovno samodejno zaženejo.
 • 2,7-režni dizajn razširja površino hladilne površine, da bi kar najbolje izkoristil dva močna ventilatorja Axial.
 • Auto-Extreme Technology uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti.
 • Zaščitna hrbtna plošča med transportom in montažo varuje komponente.
 • GPU Tweak II omogoča intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termične kontrole in nadzor sistema.
 • 144-urni validacijski program postavi kartice skozi vrsto strogih testov, da se zagotovi združljivost z najnovejšimi igrami.
€548,99 z ddv €492,91 z ddv

ASUS Dual GeForce RTX 2070 SUPER EVO 8GB GDDR6 (DUAL-RTX2070S-8G-EVO) gaming grafična kartica

ASUS Dual GeForce RTX 2070 SUPER EVO grafična kartica z dvema zmogljivima Axial-tech ventilatorjema je namenjena za visoke hitrosti osveževanja AAA iger in VR. Zelo hiter DDR6 pomnilnik: Izkusite do 496 GB / s pasovne širine pomnilnika za hitro igranje z visoko ločljivostjo. Tehnologija 0dB vam omogoča zmerno igranje v relativni tišini. 2,7-režni dizajn razširi površino hlajenja, da bi kar najbolje izkoristil dva močna ventilatorja Axial-Tech. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti. GPU Tweak II zagotavlja intuitivno nastavitev zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema. 144-urni validacijski program kartice postavlja skozi vrsto strogih testov, da se zagotovi združljivost z najnovejšimi igrami.
€704,50 z ddv €631,97 z ddv