HP Led

Sortiraj po
Prikaži na stran

HP DreamColor Z24x Display ALL

Zaslon DreamColor z diagonalo 61 cm (24 palcev) zna poustvariti do 1,07 milijarde barv v barvnem razponu in pokriva 99 % barvnega prostora Adobe RGB.

S pritiskom na gumb izberete barvni prostor, pri čemer tehnologija HP DreamColor Engine 2 obvladuje vsebino vašega zaslona z 10-bitno barvno natančnostjo.

Vrhunska barvna kakovost s 100 % pokritjem barvnega prostora sRGB, BT.709 in 99% barvnega prostora Adobe RGB.
Jasna in ostra slika z razmerjem kontrasta 1000 : 1 in izjemna svetlost z ločljivostjo 1920 x 1200 na širokokotnem zaslonu IPS.
Uživajte v 10-bitnih barvah, ki ustvarijo 1.024 sivin na kanal in do 1,07 milijarde barv, ki jih podpora tehnologija HP DreamColor Engine 2.
Uporabljajte HP Night Vision UI v slabo osvetljenih prostorih ali samodejno zasenčenje, ko dlje časa ne uporabljate zaslona. Z dotikom poljubnega gumba zaslon znova oživi. Uživajte v hitrem delovanju s štirimi bližnjičnimi tipkami, ki jih lahko programirate, in 12 dodeljivimi funkcijami.
Povežite ga z osebnim računalnikom, delovno postajo ali drugimi digitalnimi video napravami prek vhodov DVI, DisplayPort in HDMI. Izhod DisplayPort podpira verižno povezovanje več zaslonov. Določite najprimernejši položaj s prilagoditvijo višine, vrtenja in nagiba. Zavrtite zaslon v pokončni način ali v način, primeren za dva zaslona.
€737,99 z ddv €658,72 z ddv

HP Z27 68,58 cm (27'') 4K UHD IPS Monitor

Izjemno čista slika za največjo storilnost
Optimizirajte delovne procese z velikim zaslonom 4K. Z minimalnih preklapljanjem in pomikanjem lahko prikažete več vrstic kode, večje preglednice in živahne barve.
Ena zmogljiva povezava
S povezljivostjo USB-C™, ki ne omogoča samo sprejemanja videa in podatkov iz naprave, pač pa prek enega kabla zagotavlja tudi napajanje do 65 W, lahko delate hitro in odstranite nered.
Zanesljiva vizualna rešitev
Izpopolnite svoja oblikovanja, projekte in dokumente na zaslonu, oblikovanem tako, da izpolni vaše zahteve. Vsi zasloni HP Z so temeljito preizkušeni, zanje pa je v veljavi tudi ekskluzivno jamstvo, da na zaslonu ni stalno osvetljenih točk, na podlagi katerega je na voljo zamenjava zaslona že v primeru ene okvarjene stalno osvetljene slikovne točke.
Mikro robovi na štirih straneh
Oglejte si vse svoje delo na zaslonu z diagonalo 27 palcev in okvirjem z mikro robovi na treh straneh, ki odpravlja vizualne ovire pri postavitvah z več zasloni.
PbP in PiP
Povečajte storilnost in poskrbite, da boste lahko kot profesionalec poskrbeli za več nalog hkrati. S funkcijama prikaza slike v sliki in slike ob sliki lahko razširite pogled, odprete več oken in hkrati prikažete vsebino iz več aplikacij.
Možnost povezovanja
S priključkom DisplayPort™, USB-C™, HDMI 2.0 ali mini DisplayPort™ in vsakodnevnimi zunanjimi napravami, kot je tipkovnica ali miška, se lahko s tremi priključku USB 3.0 in dodatnim priključkom USB-C™ hitro povežete z virom videa.
Prilagodljivost
S prilagodljivim nagibom, višino, vrtenjem in sukanjem poiščite najudobnejši položaj za storilnost. Zaslon lahko snamete s stojala in ga z vgrajenim nosilcem VESA namestite na steno.
Ustvarite rešitev z računalnikom Z2 Mini & B300
Z namestitvijo delovne postaje HP Z2 Mini neposredno na stojalo zaslona z dodatnim montažnim nosilcem za računalnike HP B300 ustvarite kompaktno rešitev.
€692,99 z ddv €617,94 z ddv