Stamp Seed komplet za žigosanje, titanova plošča, kladivo in nakovalo

Blagovna znamka: Stamp Seed
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: BTCSTS001
€138,68 z ddv

  • subtitles Polni opis

    USTVARITE VARNOSTNO KOPIJO

    Komplet je primeren za shranjevanje varnostne kopije kripto denarnic ali drugih gesel. Titanova plošča je odporna na visoke temperature do 1650°C, požare, udarce, vodo in korozijo. Izdelava varnostne kopije je enostavna z uporabo priloženega kladiva, kompleta za žigosanje in nakovala s šablono.



    Komplet vsebuje

    • Titanova plošča za besede: 2mm debela plošča z lasersko graviranimi celicami za 24 besed in 2 celicama za dodatne informacije na strani. Plošča ima tudi 4 luknje, ki omogočajo pritrjevanje z vijaki ali vezicami.
    • Šablona za žigosanje: Šablona drži titanovo ploščo na mestu med žigosanjem in ima indikatorje za lažje nastavljanje črk in številk. Šablona se namesti na nakovalo, ki je na spodnji strani prevlečeno z gumo za absorpcijo udarcev.
    • Komplet znakov za žigosanje: sestavlja ga 36 črk A-Z in številk 0-8 (6 se uporablja za 9) v priročni škatlici za lažjo organizacijo. Vsak znak je izdelan iz 3mm kovine in ima označbe na strani za jasno identifikacijo.
    • Kladivo za žigosanje: Patentirano ergonomsko kladivo zasnovano za žigosanje. Kladivo poskrbi, da se znaki dobro odtisnejo že pri manjšem udarcu kladiva. Kladivo ima konico iz medenine, ki poskrbi za absorpcijo udarca in prepreči odboj kladiva.
    • Nakovalo je izdelano iz kovine in poskrbi za stabilno podlago za žigosanje. Poskrbelo bo za globok odtis z najmanjšo silo kladiva. Primerno je tudi za uporabo na mizi, čeprav priporočamo stabilno mizo.