Rentajme
  
  Vrh » Katalog » Pogoji poslovanja   
Kategorije
Priporočamo
Prenosniki
Računalniki
Tablice
Tiskalniki
Mobilni aparati
Potrošni material
Monitorji
Televizorji
Programska oprema
POS oprema

Proizvajalci
Kaj je novega? več
Lenovo Ideapad 330 i5-8250U 8/512 15" FHD DOS
Lenovo Ideapad 330 i5-8250U 8/512 15" FHD DOS
595.90€
Hitro iskanje
 
Z uporabo ključnih besed poiščite iskani izdelek.
Napredno iskanje
Informacije
O nas
Prevzem
Izjava zasebnosti
Pogoji poslovanja
info@kwon.si
Pogoji poslovanja Pogoji poslovanja
Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov(ZVPot),Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu(ZEPT) ter Zakonom o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno(ZPDZC).

Pomembno:
Na spletni strani WWW.KWON.SI si lahko ogledate naš prodajni program.
Vse cene na spletni strani so v evrih in vsebujejo DDV.

Potek nakupa:
- kupec si lahko preko e-maila ali telefonskega klica rezervira artikel in ceno
- rezervacija bo pregledana in preverjena zaloga oz.dobavljivost
- uporabnik dobi elektronsko sporočilo oz. klic o potrjeni rezervaciji z vsemi podrobnostmi o rezervaciji in dobavi

Ob začetku rezervacije kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Pogoji poslovanja na spletnem mestu www.kwon.si, ter se z njimi strinja.

Za nakupe v naši prodajalni nudimo naslednje plačilne pogoje:
1. PLAČILO PO PREDRAČUNU
Ta opcija je v prvi vrsti namenjena pravnim osebam in tudi ostalim potrošnikom. Predračun vam pošljemo po pošti na naslov, ki ste ga ob vaši rezervaciji navedli. Predračun preko pošte prejmete v roku 24 ur (razen ob vikendih in praznikih). Po plačilu prejetega predračuna sledi prevzem v dogovorjenem roku.
2. PLAČILO PO POVZETJU
Če se odločite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji, boste blago plačali ob prevzemu. V tem primeru je možno le plačilo z gotovino.
3. PLAČILO NA OBROKE
Artikle lahko kupite tudi na obroke preko obrokov: 1.2.3 Kredit, SKB Kredit. Kredita vam lahko uredimo v naši poslovalnici.

Veljavnost ponudbe
Cene za izbrano blago veljajo v trenutku oddaje rezervacije preko naše spletne strani oz. rezervacije preko telefonskega klica.Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi rezervacijo, t.j. ko kupec prejme elektronsko ali telefonsko potrditev o prevzemu rezerviranega artikla. V času naročanja veljajo podatki, ki so objavljeni.

Nakupna pogodba - Račun
Nakupna pogodba - račun je sklenjena v slovenskem jeziku.Ob prevzemu blaga dobi kupec en izvod le-tega, kopija pa bo shranjena na sedežu poslovalnice in jo lahko prejmete na pisno zahtevo.

Varovanje osebnih podatkov
Anonimnost naših uporabnikov v odnosu do podjetij in katerihkoli drugih oseb je za nas zelo pomembna, zato vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali podjetjem ali katerikoli drugi osebi. Storili bomo vse, da vaše podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami ali zlorabami.
Z osebnimi podatki bomo upravljali v skladu z našo politiko zasebnosti in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov v veljavni zakonodaji Republike Slovenije.

Pravica do odstopa od pogodbe
Potrošnik ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30-ih dneh od sporočila o odstopu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, z originalno embalažo.
V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov:
Kwon d.o.o.
Na produ 24
2391 Prevalje
Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, preko poštne nakaznice ali na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedete. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga.
Po dogovoru vam lahko izstavimo dobropis. Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 040/411-132.

Reklamacije
Vsi izdelki v prodaji pri www.kwon.si imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se lahko obrnete na najbližjega pooblaščenega serviserja. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu izdelku. V www.kwon.si se bomo potrudili, da bo uveljavljanje garancije možno ob izpolnitvi naslednjih minimalnih kriterijev: garancija za vse izdelke je 1 leto, razen za izdelke, kjer ni to drugače definirano. Garancija praviloma ne velja za: potrošni material, baterije, Ni-Cd, NiMH akumulatorje, žarnice, programsko opremo, diskete, video in avdio kasete, varovalke, elektronske komponente, itd. Garancijo se uveljavlja s kopijo računa in garancijskim listom. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo na servisu odpravili brezplačno. Servis za izdelke izven garancije je zagotovljen za obdobje 5 let, če z zakonom ni drugače določeno.
Reklamacije, ki jih ne bomo mogli upoštevati, Vam bomo z obrazložitvijo dobavitelja ali naše tehnične službe vrnili!

Hvala!

Nadaljuj
Uspešnice
01.Microsoft Office Home&Business 2016 SLO
02.Eset Nod32 Oem
03.Garmin Drive 40 LM Europe
04.Torba Note Easy 17.3
05.Blagajniški predal Partner CB410
06.Rongta RP326
07.FM BLUETOOTH oddajnik CarG7
08.Hema H8 8" črn
09.Lenovo Ideapad 330 i3-7020U 4/256 17" HD+ WIN
10.Prenosni trdi disk Toshiba Canvio 1 TB USB 3.0 2.5" Črn
Mnenja več
Trenutno ni recenzij tega izdelka
Jeziki
Slovensko
Valute