Birokrat
  
  Vrh » Katalog » Izjava o varovanju osebnih podatkov   
Kategorije
Priporočamo
Prenosniki
Računalniki
Tablice
Tiskalniki
Monitorji
Televizorji
Programska oprema
POS oprema

Proizvajalci
Kaj je novega? več
Asus X554LA-XX371HS R&R
Asus X554LA-XX371HS R&R
399.90€
Hitro iskanje
 
Z uporabo ključnih besed poiščite iskani izdelek.
Napredno iskanje
Informacije
O nas
Prevzem
Izjava zasebnosti
Pogoji poslovanja
info@kwon.si
Izjava o varovanju osebnih podatkov Izjava o varovanju osebnih podatkov
V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) smo zavezani k varovanju zasebnosti naših uporabnikov. Uporabnik prevzema vso odgovornost za verodostojnost oddanih osebnih in kontaktnih informacij. Kontaktne informacije uporabljamo le v primeru, ko je potrebno vzpostaviti stik z uporabnikom ter za pošiljanje informativnega gradiva. Osebnih in kontaktnih informacij ne bomo uporabili v nobene druge namene in jih ne bomo razkrili tretjim osebam. Podatke varujemo v skladu z veljavno zakonodajo iz področja varovanja osebnih podatkov in v ta namen smo izvedli vse varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov pred izgubo, zlorabo ali spremembami. V primeru, da ste nam dali na razpolago osebne podatke in sedaj želite, da se te informacije zbrišejo, vas prosimo, da nam pošljete elektronsko pošto na prodaja@kwon.si. Za lažjo uporabo naših spletnih strani včasih uporabljamo t.i. piškotke (cookies), ki pa nam ne dajejo nobenih osebnih informacij in se ne nanašajo na specifično osebo. Tako imenovani piškotki (cookies) nam omogočajo le vodenje evidence o obiskih. Povedo nam, katere dele spletne trgovine ljudje obiskujejo in v kakšnem številu. S to tehnologijo se ne zbirajo osebni podatki o posameznih uporabnikih, ampak analiziramo samo skupne informacije. Pri večini spletnih brskalnikov so piškotki avtomatsko sprejeti. To lahko preprečite, če spremenite nastavitev vašega brskalnika.
Nadaljuj
Uspešnice
01.Microsoft Office Home&Business 2016 SLO
02.Microsoft Office Home&Student 2016 SLO
03.Eset Nod32 Oem
04.Garmin Drive 40 LM Europe
05.Lenovo Legion Y520 i5-7300HQ 8/256 15''FHD DOS
06.Aoc 22" E2270Swn
07.Torba Note Easy 17.3
08.Blagajniški predal Partner CB410
09.Lenovo Ideapad 320 i5-7200U 8/256 GF920-2 15" FHD DOS
10.Lenovo Ideapad 320 i5-7200U 8/256 GF920-2 15" FHD WIN
Mnenja več
Trenutno ni recenzij tega izdelka
Jeziki
Slovensko
Valute