HondaAccord
  
  Vrh » Katalog » Izjava o varovanju osebnih podatkov   
Kategorije
Priporočamo
Prenosniki
Računalniki
Tablice
GSM aparati
Tiskalniki
Monitorji
TV Led
Programska oprema
POS oprema

Proizvajalci
Kaj je novega? več
Asus VivoBook 17 X751NV-TY002-W10
Asus VivoBook 17 X751NV-TY002-W10
459.90€
Hitro iskanje
 
Z uporabo ključnih besed poiščite iskani izdelek.
Napredno iskanje
Informacije
O nas
Prevzem
Izjava zasebnosti
Pogoji poslovanja
info@kwon.si
Izjava o varovanju osebnih podatkov Izjava o varovanju osebnih podatkov
V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) smo zavezani k varovanju zasebnosti naših uporabnikov. Uporabnik prevzema vso odgovornost za verodostojnost oddanih osebnih in kontaktnih informacij. Kontaktne informacije uporabljamo le v primeru, ko je potrebno vzpostaviti stik z uporabnikom ter za pošiljanje informativnega gradiva. Osebnih in kontaktnih informacij ne bomo uporabili v nobene druge namene in jih ne bomo razkrili tretjim osebam. Podatke varujemo v skladu z veljavno zakonodajo iz področja varovanja osebnih podatkov in v ta namen smo izvedli vse varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov pred izgubo, zlorabo ali spremembami. V primeru, da ste nam dali na razpolago osebne podatke in sedaj želite, da se te informacije zbrišejo, vas prosimo, da nam pošljete elektronsko pošto na prodaja@kwon.si. Za lažjo uporabo naših spletnih strani včasih uporabljamo t.i. piškotke (cookies), ki pa nam ne dajejo nobenih osebnih informacij in se ne nanašajo na specifično osebo. Tako imenovani piškotki (cookies) nam omogočajo le vodenje evidence o obiskih. Povedo nam, katere dele spletne trgovine ljudje obiskujejo in v kakšnem številu. S to tehnologijo se ne zbirajo osebni podatki o posameznih uporabnikih, ampak analiziramo samo skupne informacije. Pri večini spletnih brskalnikov so piškotki avtomatsko sprejeti. To lahko preprečite, če spremenite nastavitev vašega brskalnika.
Nadaljuj
Uspešnice
01.Microsoft Office Home&Business 2016 SLO
02.Eset Nod32 Oem
03.Microsoft Office Home&Student 2016 SLO
04.Lenovo IdeaPad Y520 i5-7300HQ 8/256 15''FHD DOS
05.Aoc 22" E2270Swn
06.Rongta RP326
07.Acer Aspire ES1-533-P3TY-W10
08.Garmin Drive 40 LM Europe
09.Torba Note Easy 17.3
10.Aoc 24" E2470Swhe
Mnenja več
Trenutno ni recenzij tega izdelka
Jeziki
Slovensko
Valute
Popup