Amazfit T-REX 2 black-gold

Blagovna znamka: AMAZFIT
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: 6972596105015
€188,78 z ddv
  • subtitles Polni opis

    [Pripravljena na akcijo]
    Vrhunska pametna ura Amazfit T Rex 2 GPS je opremljena z 1,39-palčnim zaslonom HD AMOLED, ki je vedno vklopljen, za jasno in izjemno vidljivost na prostem in je prestala 15 preizkusov vojaškega standarda (MIL-STD-810G), da vzdrži ekstremne temperaturah in okoljih ter dokazujejo vzdržljivost tudi v intenzivnih fizičnih pogojih.

    [Navigacija za vaše raziskovanje]
    Športna ura Amazfit T Rex 2 podpira 5 satelitskih sistemov za določanje položaja (GPS/GLONASS/Galileo/BeiDou/QZSS), ki lahko učinkovito zmanjšajo motnje okolja in dosežejo natančnejše določanje položaja. Pohodniki, plezalci in raziskovalci vseh vrst lahko prav tako osvojijo nove višine in odkrijejo nove poti z vgrajenim kompasom in barometričnim višinomerom T-Rexa 2. Omogoča tudi uvoz poti in navigacijo v realnem času.

    [Učinkovitejša vadba za moč]
    Pametna ura Amazfit Tex 2 lahko samodejno prepozna gibe in šteje število ponovitev več deset vrst vaj za moč ter pomaga ustvariti lastne vadbene predloge. Po končani vadbi vam bo aplikacija Zepp vizualno prikazala mišično skupino, ki ste jo vadili, in ocenila specializirane podatke, kot je največji vnos kisika (VO2Max), čas popolnega okrevanja, vadbena obremenitev in učinek vadbe, da vam pomaga, da bo vadba za moč učinkovitejša.

    [150+ športnih načinov in 10 ATM vodoodpornih]
    Velika izbira več kot 150 športnih načinov športne ure Amazfit T-Rex 2 vključuje način triatlona za testiranje osebnih meja, profesionalni način snemanja podatkov kroga Track Run s pametnim popravkom kroga in več lagoden način Golf Swing. Ne glede na to, katera dejavnost vas vzpodbudi, boste v T-Rexu 2 verjetno našli način za to. Poleg tega je vodoodporen 10 ATM in lahko prenese škropljenje, dež ali sneg, plavanje, potapljanje z masko in druge vodne športe.

    [En dotik za štiri meritve zdravja]
    S pametno fitnes uro Amazfit T Rex 2 lahko preizkusite svoj srčni utrip, nasičenost krvi s kisikom, raven stresa in hitrost dihanja z enim samim dotikom ure za rezultat v samo 45 sekund. Če želite preprosto razumeti svoje stanje brez kroženja med posameznimi aplikacijami, hitro pridobite podatke, ki jih potrebujete, z enim dotikom in nato nadaljujte z dnevom.

    [24-dnevna izjemno dolga življenjska doba baterije]:
    Pametna ura Amazfit T-Rex 2 z dovolj zmogljivo baterijo, da zdrži avanture do 24 dni ob običajni uporabi, je polna energije, ki jo potrebujete, da se odpravite na lov pustolovščina.

    [Zmogljiv Zepp OS & podpora za aplikacije tretjih oseb]
    Intuitivni Zepp OS omogoča preprosto iskanje, kar iščete na vaši pametni uri Amazfit T-Rex 2. Brezhibne interakcije in posebej prilagojen uporabniški vmesnik pametne ure izboljšajo uporabniško izkušnjo tega lahkega operacijskega sistema z nizko porabo energije. Izkusite lahko ogrodje mini aplikacij z bogatim ekosistemom, ki vključuje več kot 10 mini aplikacij in celo aplikacije drugih proizvajalcev Home Connect in GoPro.