LOGITECH DESK MAT STUDIO SERIES barva sivke podloga za miško in tipkovnico

Blagovna znamka: Logitech
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: 5099206099494

LOGITECH DESK MAT STUDIO SERIES podloga za tipkovnico
Lepa in udobna namizna podloga, s protizdrsnim podstavkom in dizajnom, odpornim proti polivanju

VAŠ DELOVNI PROSTOR. DEFINIRANO.
Spoznajte dodatno opremo, ki vaš delovni prostor popelje na višjo raven in odlično dopolnjuje vaša orodja Logitech. Zagotovite si svežo barvo, po kateri hrepenite, udobje, ki ga potrebujete, in zaščito mize, ki jo pričakujete.

DVIGNITE SVOJ PROSTOR
Povečajte svoj prostor in zaščitite svojo mizo. Podloga iz mehkega blaga zagotavlja stil in udobje. Pridobite ga v sivki, temno roza ali srednje sivi barvi.

VODOODPORNA
Logitech Desk Mat podloga ima premaz in je vodoodporna, tako da lahko tekočine enostavno obrišete.

ALL GLIDE. NO SLIDE.
Mehka površinska tkanina zagotavlja udobno izkušnjo miške, medtem ko lahko gumijasti izdelki, ki vsebujejo lateks naravnega kavčuka, pri nekaterih povzročijo alergijske reakcije. podstavek proti zdrsu preprečuje drsenje po kateri koli površini in ohranja vašo mizo ne glede na vse.

LEPOTA, KI TRAJA
Skrbno izbrani materiali, ki preprečujejo gubanje in krčenje podloge, medtem ko ravno šivan dizajn ščiti robove pred obrabo. Protizdrsna osnova vsebuje naravno gumo. Izdelki, ki vsebujejo lateks naravnega kavčuka, lahko pri nekaterih posameznikih povzročijo alergijske reakcije, medtem ko sta mehka, udobna površinska tkanina in notranja plast 416 % celotne teže izdelana iz recikliranega poliestra, kar daje drugo življenje PET plastenkam.

MIX, MATCH, PAIR
Pridobite urejen delovni prostor, ki sprosti vašo osebnost. Logitech Desk Mat se odlično ujema z igrivo Logitech POP miško in mehanskimi Logitech POP tipkami, s prilagodljivimi tipkami emoji. Dodajte sodobno spletno kamero in sluš alke, da dokončate nastavitev za delo od doma. Odličen video in avdio pripomoreta k izboljšanju komunikacije na virtualnih srečanjih in predstavitvah.

€18,99 z ddv
  • subtitles Polni opis
    • Proizvajalčeva koda 956-000054
    • EAN koda 5099206099494
    • energijski_razred No
    • Proizvajalec LOGITECH
    • Garancija 12 mesecev
    • Barva: Sivka
    • Dimenzije: (SxVxG) 300 x 700 x 20 mm (ŠxVxG)
    • Masa: 286 g