LOGITECH POWERPLAY brezžično polnjenje gaming podloga za miško

Blagovna znamka: Logitech
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: 5099206074576

Podloga za miško Logitech POWERPLAY je revolucija v gamingu. S POWERPLAY in LIGHTSPEED tehnologijami je Logitech G razrešil prepreke brezžičnega igranja za visoko zmogljivo brezžično igranje. Vhodni zamik, izpadi povezave in prazne baterije so sedaj stvar preteklosti. Pozdravljeni v prihodnost brezžične igre.

POWERPLAY tehnologija 
Preko inovativne uporabe elektromagnetne resonance POWERPLAY baza ustvarja energijsko polje nad površino. To omogoča polnjenje med premikanjem in ponuja brezžično moč brez vpliva na natančno merjenje in prenos podatkov zmogljive gaming miške.

POWERCORE modul
POWERPLAY energijsko polje se spremeni v tok za polnjenje, ki se magnetno priklopi na kompatibilno brezžično miško. Prednost POWERPLAY tehnologije je, da se miška polni, ko miško uporabljate ali ko miruje. Miška je tako vedno napolnjena.

LIGHTSPEED brezžična tehnologija
Logitech G je iznašel LIGHTSPEED tehnologijo, da ponuja ultimativno zmogljivost brezžičnega igranja. LIGHTSPEED omogoča prav takšne ali višje hitrosti kot konkurenčne žične miške. Tako dobite brezžično svobodo brez kompromisov.

Dve podlogi - trda in mehka
Izberete lahko podlogo po vaši želji. Logitech vključuje tako podlogo iz blaga in trdo podlogo, tako da ju lahko po želji zamenjate.

POWERPLAY Gaming miška
Vključen POWERCORE modul omogoča uporabo kompatibilnih brezžičnih mišk. Deluje z novimi G903 in G703 gaming miškami.

Nastavljiva RGB osvetlitev
Osvetli se v briljantnih RGB barvah. Uporabite Logitech Gaming programsko opremo in nastavite osvetlitev, da bo v skaldu z vašo preostalo opremo. Sinhronizirate lahko barvo in osvetlitvene efekte z Logitech G gaming miško, tipkovnico in slušalkami.

Vgrajena brezžičnost
POWERPLAY je narejen z vgrajenim LIGHTSPEED brezžičnim sprejemnikom, tako da se lahko gaming miška upari neposredno z POWERPLAY bazo. To odstrani potrebo po dodatnem USB sprejemniku.

€148,99 z ddv
 • subtitles Polni opis
  • Proizvajalčeva koda 943-000110
  • EAN koda 5099206074576
  • Proizvajalec LOGITECH
  • Garancija 24 mesecev
  • Barva: črna
  • Vsebina paketa: POWERPLAY baza, POWERCORE modul, trda podloga za miško (G440), podloga iz blaga
  • Dimenzije: 321 (D) x 344 (V) x 43 (G) mm, višina kontrolnega modula: 11mm, debelina polnilne površine: 2 mm, debelina podloge iz blaga: 2 mm, debelina trde podloge: 3 mm
  • Dodatno: dolžina napajalnega kabla: 1,83 m