SHARKOON X-Rest 7.1 nosilec za slušalke

Blagovna znamka: Sharkoon
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: 4044951019045

Sharkoon X-Rest 7.1 je stojalo za slušalke, ki nudi izredno privlačen dizajn in elegantno LED osvetlitev v modri barvi. Sharkoon X-Rest 7.1 vam pomaga vzdrževati red na vsaki igralni mizi. Slušalke bodo vedno pripravljene v bližini in so po uporabi varno shranjene. Zahvaljujoč težkemu podstavku in nedrsečim gumijastim nogam je X-Rest 7.1 vedno stabilen in lahko prenese stresne obremenitve.

7.1 Zvok brez izgovarjanja
X-Rest 7.1 ponuja še več: s svojo dodatno funkcijo X-Rest 7.1 zasije z notranjo vrednostjo. Vgrajena 7.1 zvočna kartica je še posebej primerna kot drugi vir zvoka za delovanje zvočnikov in slušalk na rač unalniku. Stereo način in uporaba prednastavljenih načinov izenačevalnika sta možna tudi na osebnih računalnikih, računalnikih Mac in PS4. Za to ni treba namestiti gonilnikov.

Enostavno dostopne kontrole na napravi omogočajo hiter dostop do načina izklopa mikrofona, nadzora glasnosti in izenačevalnika. Neprecenljiva prednost, zlasti med intenzivnimi igrami. Hitri pogled je vse, kar je potrebno, da vidimo, ali je mikrofon izklopljen: LED osvetlitev bo zasvetila rdeče.

X-Rest 7.1 je združljiv z vsemi slušalkami, ne glede na to, ali ima stereo vtičnico ali priključek TRRS. X-Rest samodejno zazna, katera povezava se uporablja. Zato je mogoče vse trenutne Sharkoon slušalke, tudi tiste, ki imajo najnovejši kabel TRRS, neposredno priključiti.

Prednastavljeni načini izenačevalnika, vključno z intenzivno programsko opremo
Ne samo za igralce, ampak tudi za ljubitelje glasbe: Zahvaljujoč osmim prednastavljenim načinom izenačevalnika, je popolna nastavitev za vsak glasbeni žanr hitro najdena in izbrana preko gumbov na napravi. Ustvarite in shranite posamezne nastavitve izenačevalnika s prilož eno programsko opremo Windows. Poleg tega lahko LED osvetlitev popolnoma izklopite in nastavitve mikrofona lahko prilagodite.

€26,99 z ddv
 • subtitles Polni opis
  • Proizvajalčeva koda X-REST 7.1
  • EAN koda 4044951019045
  • Proizvajalec SHARKOON
  • Garancija 12 mesecev
  • Barva: črna
  • Dimenzije: 120 x 120 x 260 mm (D x Š x V)
  • Dodatno: Priključek: USB
   Napajanje preko USB
   Vmesnik: 2x 3,5 mm Stereo priključek
   Kabel, ovit v tekstil, dolžina 200 cm
  • Masa: 380 g (brez kabla)