VonHaus električen Sit/Stand okvir za mizo siv

Blagovna znamka: VonHaus
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: 3000765
€235,99 z ddv
  • subtitles Polni opis

    Siv okvir za sedenje/stojenje

    Ergonomsko oblikovan za boljšo držo in zmanjšanje tveganja za bolečine v hrbtu in ramenih, povezane s sedečim vedenjem, VonHaus elektronski okvir za mizo vam omogoča, da brez težav preklapljate med sedenjem in stanjem.

    Z lahkoto spremenite višino okvirja elektronske mize s 73,5 cm na 122 cm z dostopnimi gumbi in spremljajte njegovo višino s priročnim LED zaslonom. Možno je tudi shraniti 3 prednastavljene višine, skupaj s časovnikom, za brezhibno vključitev v vašo delovno rutino.

    Širino robustnega 80-kilogramskega jeklenega okvirja je mogoče prilagoditi med 100 cm in 160 cm, da ustreza različnim delovnim površinam, in nudi integrirano upravljanje kablov, ki pomaga ohranjati vašo delovno postajo urejeno.

    Namizje zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost zahvaljujoč svoji površini, odporni na praske in vodo, ki se zlahka združi s sivim okvirjem in ustvari barvno paleto, ki se zlije s katerim koli dekorjem. Poševni robovi pomagajo ponuditi profesionalno estetiko naši sodobni pisalni mizi, namestitev pa se lahko izvede v nekaj minutah zahvaljujoč vnaprej izvrtanim luknjam.

    Tako okvir kot mizo lahko uporabljate izmenično z ustreznimi izdelki VonHaus.

    • Nastavite višino mize kjerkoli med 73,5-122 cm in širino okvirja podaljšajte s 100-160 cm in poskrbite za željeno nastavitev po meri
    • Okvir mize je elektronsko krmiljen s preprostim nadzorom UP / DOWN in gladko deluje pri dvigu/spustu
    • Najnovejši trendi v zdravju za delo s pisalno mizo, sedeči / stojni pulti so bili pozdravljeni zaradi njihove sposobnosti, da izboljšajo produktivnost, zmanjšajo bolečino zaradi dolgotrajnega sedenja in zmanjšajo sedeče vedenje
    • Integrirana polica za upravljanje kablov ohranja kable iz vidnega polja in pod nadzorom
    • Maksimalna obremenite mize za dvig je 80kg
    • Dimenzije: 100-160cm (širina) x 57cm (globina) x 73,5-122cm (višina)