Wd

Sortiraj po

Red PLUS 2TB 3,5" SATA3 128MB (WD20EFZX) trdi disk

Red PLUS 2TB 3,5" SATA3 128MB (WD20EFZX) trdi disk

Ko gre za shranjevanje datotek in obdelavo informacij, je težko zavrniti impresivne trde diske SATA. Čeprav mnogi trdijo diske za staro tehnologijo, so nove visoko zmogljive različice dvignile letvico. Ena izmed najbolj impresivnih različic so trdi diski z vmesnikom SATA in hitrostjo prenosa do 6 Gbps.

To so trenutno med najboljšimi pogoni za nakup. Prihajajo s hitrimi diski, ki se nalagajo večkrat hitreje kot tradicionalni trdi diski. Druga dodatna prednost je, da so na voljo v velikostih 2,5-palčne ali 3,5-palčne. Uporabniki lahko najdejo trde diske SATA 6Gbps, ki se bodo lepo prilegali njihovemu ohišju ali ohišju.

Trdi diski SATA 6Gbps so zasnovani tako, da nudijo največjo zmogljivost. Povezujejo se s strežniki, osebnimi ali namiznimi računalniki prek kablov SATA 6Gbps. Kljub kompaktni velikosti od 2,5" do 3,5" imajo dinamični predpomnilnik do 64MB. Če imate pri roki te vrste naprav za shranjevanje, boste izboljšali delovno učinkovitost in produktivnost.

Izboljšana zmogljivost in zmogljivost shranjevanja
Obstajajo trdi diski SATA 6Gbps, ki uporabnikom nudijo mešanico funkcij HDD in SDD. Naprava, ki lahko daje sinergijski učinek obeh shranjevalnih enot, bo zagotovo ponudila višjo raven zmogljivosti. Uporabniki bodo našli diske s tradicionalno zmogljivostjo pomnilnika do 18 TB. Večina teh pogonov je opremljena tudi s tehnologijo NAND za izboljšano zmogljivost.

Hitrost branja in pisanja je nekaj, kar bo uporabnikom zagotovilo optimalno zadovoljstvo. Z vmesnikom SATA 6Gbps lahko uporabniki pričakujejo hitrost branja do 400MB/s. Ne samo to, nekateri pogoni delujejo tudi do 10000 vrt/min. Tudi pri tej hitrosti so na splošno tihi in proizvajajo manj toplote.

Pogoni, ki uporabljajo vmesnik SATA 6Gbps, so bili izdelani za učinkovito učenje najbolj uporabljenih aplikacij uporabnikov. Ta inženiring jim omogoča hitrejše nalaganje teh aplikacij. Pri igralnih konzolah pomaga tudi pri nalaganju iger na začetku po tem, ko uporabniki zaženejo igro. Ko gre za te pogone, se morate navdušiti.

Bistvo vmesnika SATA 6Gbps je izboljšati kakovost tradicionalnih mehanskih trdih diskov. Na voljo so z različnimi možnostmi zmogljivosti in številom vrtljajev.

Zanesljivo obnovitev podatkov
Obstajajo možnosti nesreč s podatki, kot so nenamerno brisanje, formatiranje, napad virusa, nepričakovano izklop napajanja in izguba particije. Če pride do takšnih izgub, lahko programska oprema za obnovitev podatkov zlahka obnovi podatke s trdih diskov SATA 6Gbps. S teh trdih diskov SATA je mogoče preprosto obnoviti, obnoviti izbris in neformatirati podatke

Dinamični predpomnilnik
Dinamični predpomnilnik je ena najbolj impresivnih funkcij teh pogonov, čeprav uporabnikom ni tako očiten. Izboljša zmogljivost pogonov SATA 6Gbps v realnem času z optimizirano dodelitvijo predpomnilnika. Ta funkcija dodeli več predpomnilnika funkcijam branja in pisanja. Zato bodo uporabniki ugotovili, da sta hitrosti branja in pisanja običajno skoraj enaki.

€89,00 z ddv €82,23 z ddv

Red PLUS 4TB 3,5" SATA3 128MB (WD40EFZX) trdi disk

Red PLUS 4TB 3,5" SATA3 128MB (WD40EFZX) trdi disk

Za mala ali srednja podjetja
Pretakajte, varnostno kopirajte, delite in organizirajte svojo digitalno vsebino s pogoni NAS in WD Red Plus, zasnovanimi za preprosto skupno rabo vsebine z napravami v vašem domu ali podjetju. Tehnologija NASware 3.0 poveča združ ljivost vaših pogonov z vašim obstoječim omrežjem in napravami. Za večja podjetja z do 24 ležišči lahko računate na pogone WD Red™ Pro, ki zagotavljajo izjemno zmogljivost.


Ekskluzivni NASware 3.0
Ne bo dovolj vsak pogon. Pridobite do 112 TB kapacitete v svojem sistemu NAS z 8 ležišči in z ekskluzivno tehnologijo Western Digital NASware 3.0 lahko optimizirate vsak pogon. Napredna tehnologija NASware 3.0, ki je vgrajena v vsak trdi disk WD Red, izboljša zmogljivost shranjevanja s povečanjem združljivosti, integracije, nadgradljivosti in zanesljivosti. Ustvarjeni za optimalno združljivost NAS Pogoni WD Red Plus s tehnologijo NASware odpravljajo ugibanje pri izbiri pogona. Naš edinstveni algoritem, optimiziran za sisteme NAS, uravnoteži zmogljivost in zanesljivost v okoljih NAS in RAID. Preprosto povedano, pogon WD Red Plus je eden najbolj združljivih pogonov, ki so na voljo za ohišja NAS. Toda ne verjemite nam na besedo. Pogoni WD Red Plus so odraz obsežnega sodelovanja s tehnologijo partnerjev NAS in testiranja združljivosti.


WD Red Pro za velika podjetja
Če iščete visoko zmogljivost za NAS, trdi diski WD Red Pro NAS zagotavljajo izjemno zmogljivost za srednje in velike poslovne stranke z izjemnimi zahtevami. Za okolja NAS z 9 do 24 ležišči diski WD Red Pro zagotavljajo brezkompromisno zmogljivost in neomajno zagotovilo, podprto s 5-letno omejeno garancijo.


3D Active Balance Plus
Naša izboljšana tehnologija nadzora ravnotežja v dveh ravninah znatno izboljša splošno zmogljivost in zanesljivost pogona. Trdi diski, ki niso pravilno uravnoteženi, lahko povzročijo pretirane vibracije in hrup v sistemu z več pogoni, skrajšajo življenjsko dobo trdega diska in sčasoma poslabšajo zmogljivost.


24/7 Okolje
Ker je vaš sistem NAS vedno vklopljen, je zanesljiv pogon bistvenega pomena. Z MTBF do 1 milijona ur je pogon WD Red™ Plus zasnovan za reševanje okolij 24x7.


Namizni pogoni vs. WD Red Plus
Naredite pravo ob svojem NAS-ju in izberite pogon, ki je namensko izdelan za NAS, z vrsto funkcij, ki pomagajo pri ohranjanju vaših podatkov in ohranjanju optimalne zmogljivosti. Pri izbiri trdega diska za NAS upoštevajte naslednje:
? Združljivost: Za razliko od namiznih pogonov so ti 3,5-palčni trdi diski posebej testirani na združljivost s sistemi NAS za optimalno delovanje.
? Zanesljivost: vedno vklopljeno okolje NAS ali RAID je vroče in namizni pogoni običajno niso zasnovani in preizkušeni v teh pogojih, kot so pogoni WD Red™ Plus.
? Kontrolniki za obnovitev napak: trdi diski WD Red™ Plus NAS so posebej zasnovani z nadzorom za obnovitev napak RAID, ki pomagajo zmanjšati napake v sistemu NAS.
? Zaščita pred hrupom in vibracijami: Namizni pogoni, zasnovani za samostojno delovanje, običajno nudijo malo ali nič zaščite pred hrupom in vibracijami, ki so prisotni v sistemu z več pogoni. Pogoni WD Red™ Plus so zasnovani tako, da uspevajo v sistemskih okoljih NAS z več ležišči.

€119,00 z ddv €109,11 z ddv

WD BLACK 10TB 3,5" SATA3 256 MB 7200rpm (WD101FZBX) trdi disk

WD BLACK 10TB 3,5" SATA3 256 MB 7200rpm (WD101FZBX) trdi disk je oblikovan za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje pri zahtevnejših računalniških nalogah neglede na to, ali ste digitalni umetnik, urednik video vsebin, fotograf ali gamerski navdušenec. WD Black nudi zmogljivo delovanje za shranjevanje večjih multimedijskih datotek kot so fotografije, video posnetki in aplikacije ali pa za knjižnico vaših iger.
€414,30 z ddv €385,99 z ddv

WD Black 1TB 2,5" SATA3 6Gbit/s 64MB 7200rpm (WD10SPSX) trdi disk

WD Black 1TB trdi disk zaznamuje visoka zmogljivost, velika kapaciteta, visoka zanesljivost in najsodobnejša tehnologija; idealen pogon za tiste, ki zahtevajo najboljše. Visoko zmogljiva hitrost 7200 obr/min, predpomnilnik do 64 MB in vmesnik SATA III 6 Gb/s za vrhunski dodatek k prenosniku. Dvojni procesor in ogromen dinamični predpomnilnik za hitro branje in zapisovanje. Mobilni trdi diski WD_Black so preizkušeni in priporočeni za uporabo v prenosnih računalnikih.
€84,60 z ddv €78,99 z ddv