Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Avtokamera TRACER MobiJourney HD

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKAM46153
Se na poti želite počutiti varnejše? Ste pripravljeni v vaš avtomobil uvesti najnovejše tehnologije?
€29,90 z ddv
 • subtitles Polni opis

  V tem primeru je TRACER MobiJourney HD video snemalnik, ustvarjen za vas! To je vitka, moderna kamera, ki ne zavzame preveč prostora v bližini vetrobranskega stekla avtomobila, hkrati pa vam zagotavlja varnost in zaupanje na vsakem potovanju. Ta video snemalnik snema žive barve in jasno reproducira celo take podrobnosti, kot je registrska tablica drugega vozila. Odlično deluje dan in noč na dolgi in kratki poti. Če iščete popolnega spremljevalca potovanja, ga boste našli v TRACER MobiJourney HD!
  Avtomobilska kamera TRACER MobiJourney HD je odlična rešitev za vsakega avtomobilskega ljubitelja. Podpira največjo ločljivost 1280 * 720 pri 30 sličicah na sekundo, kar omogoča gladko sliko brez motenj, tudi zvečer. Kamera snema 120 stopinj široko sliko. Naprava ima vgrajeno baterijo, ki vzdržuje nastavitve v vseh neprijetnih prometnih situacijah. Za lažjo in lažjo uporabo ima 3-palčni LCD zaslon TFT.

  Zaznavanje gibanja: Da
  Stiskanje slik: AVI
  Največja ločljivost: 1280x720p pri 30 fps
  Mikrofon: Da
  Snemanje v zanki: Da
  Senosor slike: 0,3 Mpix
  Luč: IR LED
  WDR / HDR: Da
  Najv. ločljivost fotografije: 5 Mpix
  Objektiv F.O.V. (stopinj): 120
  Garancija: 12 mesecev