Brezžične slušalke TRACER TWS Bluetooth

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRASLU46648
€21,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Potrebujete elegantne slušalke, ki vam bodo sledile, ko boste vsak dan potovali skozi urbano džunglo? Radi poslušate glasbo med joganjem ali kolesarjenjem? Slušalke Tracer T1 TWS BT so bile zasnovane za ljubitelje aktivnega življenjskega sloga. Dolga življenjska doba baterije, brezžično delovanje in vgrajeni mikrofon so le nekatere od njihovih številnih funkcij.

  • Brezžično delovanje v tehnologiji Bluetooth 5.0.
  • Domet - do 10 metrov.
  • Ohišje s funkcijo powerbank 300 mAh.
  • Sprejemanje klicev s pomočjo integriranega gumba.
  • Brezhibna kakovost zvoka.
  • Vgrajen mikrofon.
  • Eleganten in lahek dizajn.

  Povežite se s katero koli napravo
  Uživajte v brezžični povezavi med visoko intenzivno vadbo, hojo ali hlajenjem na kavču doma. Slušalke TRACER T1 TWS BT za povezavo s katero koli drugo napravo, ki podpira to funkcijo, uporabljajo sodobno tehnologijo Bluetooth 5.0. Tehnologija Bluetooth 5.0 zagotavlja stabilno povezavo z napravami v območju 10 m. Uživajte v svoji najljubši glasbi kadarkoli in kjer koli, brez vseh zapletenih žic in kablov.

  Ohišje za slušalke s funkcijo polnjenja in integrirano moč 300 mAh
  Lahek, kompakten dizajn omogoča enostavno shranjevanje slušalk v torbo, rokavice ali žep. Priročen etui s funkcijami za polnjenje in powerbank ščiti vašo napravo pred obrabo in preprečuje, da bi jih izgubili. Vgrajena baterija vam bo omogočala poslušanje glasbe ali klicanje neprekinjeno do 3 ure. Ko je baterija za slušalke skoraj prazna, jih preprosto vstavite v kovček - čez nekaj minut boste lahko uživali v svoji najljubši glasbi.

  Brezhiben zvok
  Nič več omejitev - glasba naj vam daje dodatno motivacijo za treniranje. Globoki basi, kristalno čist visoki visoki in popolni, brezhiben zvok brez motenj ali hrupa vam bodo povečali energijo med vadbo.

  Telefonirajte v stereo načinu
  Vgrajeni mikrofon skupaj s podporo za profile HSP, HFP, A2DP in AVRCP omogoča uporabo izdelka tudi za klicanje z visoko kakovostjo zvoka. Vgrajeni gumb vam omogoča, da sprejmete klic, ne da bi morali svojo napravo izvleči iz žepa. Mikrofon z zmanjšanjem hrupa bo klicatelju omogočil, da vse sliši zelo jasno.

  Ergonomija in udobje
  Elegantne in lahke slušalke TRACER T1 TWS BT slušalke so zasnovane tako, da se tesno prilegajo ušesom in med intenzivnimi aktivnostmi ne padejo ven. Edinstvena oblika ušesnih delov jih naredi varne in se popolnoma prilegajo tudi med težkimi treningi.


  Garancija: 12 mesecev