Digitalna plošča za pisanje TRACER Memo

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAWSK46386
€19,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Tracer Memo

  Z elektronskim prenosnikom Tracer Memo boste pozabili na stotine "post-it" seznamov stvari. Takoj lahko zapišete pomembno beležko, nakupovalni seznam ali pustite sporočilo svojim najdražjim. Tracer Memo je sanjska naprava za hitro zapisovanje.

  • Ekološki
  • Priročno in mobilno
  • Kot nalašč za otroke in študente
  • enostavno obesiti

  Uživajte doma in na poti
  Super lahek in tanek, težak le 115 g, vam lahko Tracer Memo pomaga kadar koli. Digitalni beležnica ima 8,5 palčni LCD zaslon, na katerega lahko prosto pišete ali rišete s priloženim pisalom. Ko beležka ni več potrebna, samo pritisnite gumb za čiščenje in slika bo takoj izginila. Naprava porabi le majhno količino energije, zato jo boste zlahka vzeli s seboj na dolgo pot.

  Sodobna tabla za vašega otroka
  Tracer Memo je odlična zabava tudi za študente in predšolske otroke. Z digitalnim zvezkom bo učenje pisanja ali reševanje matematičnih problemov postalo zelo zabavno.

  Družinska info tabla za vrata hladilnika
  Zaradi majhne vdolbine v ohišju in magnetov na zadnji strani prenosnega računalnika ga lahko obesite na pluto ali kovinske površine. Tracer Memo je popoln pripomoček, ki ga je mogoče uporabiti kot družinsko informacijsko ploščo, npr. na hladilnik.

  Prilega se sodobnim ekotrendom
  Digitalni prenosni računalnik Tracer Memo prihrani veliko papirja, zaradi česar je idealen pripomoček tudi za tiste, ki jim je mar za ekologijo.

  Garancija: 12 mesecev