Plačila/Pošiljanje/Prevzem

Za nakupe v naši prodajalni nudimo naslednje plačilne pogoje:


1. Plačilo po predračunu
Ta opcija je v prvi vrsti namenjena pravnim osebam in tudi ostalim potrošnikom. Predračun vam pošljemo po pošti na naslov, ki ste ga ob vaši rezervaciji navedli. Predračun preko pošte prejmete v roku 24 ur (razen ob vikendih in praznikih). Po plačilu prejetega predračuna sledi prevzem v dogovorjenem roku. 
2. Plačilo ob prevzemu / po povzetju
Artikle plačate ob prevzemu blaga. V tem primeru je možno plačilo z gotovino ali bančnimi karticami.
3. Plačilo na obroke
Artikle lahko kupite tudi na obroke preko Leanpay kredit. Uredimo ga v naši poslovalnici.

Pošiljanje:

Vsi izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku petih (5) delovnih dni od dneva vašega naročila preko dostavne službe GLS Slovenija ali Pošte Slovenije. 
Stroški dostave znašajo 3.99 EUR ne glede na znesek nakupa, razen, če je ob artiklu navedeno drugače. V primeru plačila po povzetju se dodatno obračuna storitev obdelave odkupnine 2.49€. Ta cena velja na celotnem področju Slovenije.V tujino blaga ne pošiljamo !V primeru, da naročenega izdelka ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. 

Želimo vam omogočiti enostavno informiranje o pošiljkah, ki smo jih naslovili na vaš naslov. Če želite preveriti, ali je bila pošiljka že odpremljena ali dostavljena, potrebujete od nas referenčno številko, ki vam jo glede na vašo željo takoj posredujemo. 

Pošiljki lahko nato sledite tukaj: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki
oz. : https://sledenje.posta.si/

Osebni prevzem: 

Na lokaciji Kwon computers, Na produ 24, Prevalje, 02/8240477

Ponedeljek - Petek od 9.00 do do 17.00 ure
Sobota od 9.00 do do 12.00 ure