Endoskopska kamera TRACER Hardwire 5M 8mm Led USB

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKAM46629
€24,90 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Večnamenska endoskopska kamera Tracer HardWire USB bo kot nalašč za vsako situacijo, v kateri bo pregled / dostop do težko dostopnih mest, kot so kanalizacijske cevi, zračniki, stroji, motorji, vozila itd. s 6 LED diodami (z nastavljivo jakostjo svetlobe) lahko fotografirate ali posnamete in shranite v telefon / računalnik.

  Dolg, ojačan video kabel vam bo omogočil, da prestavite nadzorno kamero v katero koli smer. Za razliko od prilagodljivih vrvic lahko prilagodite obliko tega kabla tako, da ga vstavite v tesne točke in prikažete sliko tega natančnega mesta na monitorju ali zaslonu pametnega telefona.

  Zahvaljujoč namenski programski opremi vam endoskopska kamera omogoča predogled in snemanje slike v računalniku ali telefonu prek vrat USB (v kompletu je vmesnik microUSB na USB).

  Nabor nadomestljivih nasvetov (kavelj, magnet, ogledalo) vam bo omogočil, da ne samo predogledate, ampak tudi zgrabite predmete iz najtesnejših kotičkov, zatezni pokrov pa vam bo omogočil upravljanje objektiva pod vodo!

  Stiskanje slik: AVI
  WiFi: Da
  Največja ločljivost: 640x480
  Objektiv F.O.V. (stopinj): 70
  Luč: LED
  VIDEO dolžina kabla (m): 5
  Vodotesnost: Da - s posebnim pokrovom
  Garancija: 12 mesecev