Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

FM Bluetooth oddajnik TRACER SoundCharge T1

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRACAU46377
Odličen pripomoček za vse voznike, ki omogoča brezžično predvajanje glasbe iz pametnih naprav, prostoročno telefoniranje in hitro polnjenje mobilnega telefona.
€26,99 z ddv
€24,90 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Tracer Soundcharge T1 - uporaben pripomoček za vsakega voznika

  Soundcharge T1 je sodoben avtomobilski oddajnik s prostoročnim sistemom zvočnikov. FM oddajnik vam omogoča bistveno razširitev funkcij avtomobilskega avdio sistema. Z napravo Soundcharge lahko uživate v svojih najljubših pesmih na dolgi poti z avtomobilom. Če morate uporabiti oddajnik, ga preprosto povežite z vtičnico vžigalnika cigaret. Krmarite, pogovarjajte se in poslušajte glasbo, kjer koli že ste!
  • Sodoben dizajn, lep in velik zaslon
  • Prosti klici
  • Pretakanje prek Bluetooth (brezžično)
  • MicroSD do 32 GB
  • Hitro polnjenje 3.0

  Impresivno oblikovanje
  Dandanes ima ključno vlogo dizajn, zato je oddajnik Soundcharge T1 zasnovan tako, da se popolnoma prilega tako v moderno kot v starejšo notranjost avtomobila. To je izjemno funkcionalen pripomoček, ki bo izboljšal vizualne lastnosti vašega avtomobila. Priročen za uporabo je oddajnik opremljen z velikim 1,4-palčnim zaslonom, gooseneck pa vam pomaga pri nastavljanju krmila v poljubnem kotu.


  Prostoročni sistem za zvočnike za večje udobje vožnje
  Vgrajen mikrofon omogoča, da se oddajnik uporablja kot komplet za priročno telefoniranje med vožnjo avtomobila. Naprava prenaša glasovne klice iz mobilnega telefona v avto stereo prek Bluetooth, kar znatno poveča varnost in udobje potovanja.

  Pretočni Bluetooth
  Ta priročna in funkcionalna naprava omogoča pretakanje glasbe iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika prek povezave Bluetooth 4.2. Od zdaj naprej lahko med vožnjo uživate v svojih najljubših pesmih tudi iz aplikacij Tidal in Spotify.

  Glasba s kartice MicroSD
  Z Soundcharge T1 lahko svoje priljubljene skladbe poslušate v priljubljenih formatih MP3 / WMA / WAV in v formatu FLAC brez izgub neposredno iz zvočnikov avtomobilskega radia. Vse, kar morate storiti, je, da napravo povežete s kartico MicroSD. FM oddajnik je veliko priročnost za lastnike starejših modelov avtomobilov, katerih radijski sprejemniki podpirajo samo CD-je ali kasete. Naprava podpira kartice z največjo zmogljivostjo 32 GB.

  Hitro polnjenje 3.0 - hitro polnjenje novih mobilnih naprav
  Soundcharge T1 je opremljen z dvema USB vhodoma kot polnilnik za pametni telefon, tablični računalnik ali navigacijo. Vrata USB Quick Charge omogočajo zelo hiter vir napajanja.

  Garancija: 12 mesecev