Mikrofon TRACER GAMEZONE Gamer LED USB

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAMIC46620
Ste videobloger? Ali snemate svoje pesmi ali filme? V tem primeru je ta mikrofon kot nalašč za vas! Ustvarite svoj mini snemalni studio doma z LED USB USB Tracer GAMZEONE mikrofonom.
€26,99 z ddv
€25,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Ste videobloger? Ali snemate svoje pesmi ali filme? V tem primeru je ta mikrofon kot nalašč za vas! Ustvarite svoj mini snemalni studio doma s tracerjem GAMZEONE Gamer LED USB. Naprava Tracer je visokokakovostni kondenzatorski mikrofon, namenjen ambicioznim pretakalcem, YouTuberjem in ljudem, ki ustvarjajo lastne poddaje. Zahvaljujoč pozornosti do detajlov, trdni konstrukciji in uporabi materialov najvišjega razreda je naš izdelek trpežen in zanesljiv tudi z urami in urami delovanja. Vse to v kombinaciji z elegantno zasnovo naredi ta mikrofon ne samo kot nalašč za snemanje visokokakovostnih posnetkov, temveč tudi odporen proti poškodbam in modernega videza, kar je zelo pomembno za vsakega uporabnika.

  • Kondenzatorski mikrofon z veliko membrano.
  • Nastavljiv kot nagiba

  Snemajte kot profesionalec
  Uživajte v popolnem zvoku zahvaljujoč mikrofonu z natančnimi kardioidnimi lastnostmi snemanja zvoka. Naprava posname večino zvokov, ki jo dosežejo neposredno spredaj. Ta rešitev omogoča zmanjšanje zvoka, ki prihaja s hrbtne strani mikrofona. LED-mikrofon Tracer GAMZEONE Gamer LED je kot nalašč za igre na srečo, pretakanje, podcaste in presnemavanje.

  Posnetki brez hrupa
  Zaradi velike pasovne širine in aktivnega sistema za zmanjševanje šuma je registrirani zvok jasen in brez popačenj. Naprava bo kot nalašč za snemanje iger na spletu, konferenc in klepetov.

  Učinkovit in uporabniku prijazen
  Prilagodljivost naklonskega kota - omogoča iskanje optimalnega kota, ki omogoča popolno predstavitev tona glasu ali instrumenta.

  Hitra povezava USB
  Digitalni izhod USB in samodejna namestitev omogočata enostavno povezavo in uporabo. Vse, kar morate storiti, je povezati USB mikrofon TRACER GAMZEONE Gamer LED z računalnikom prek vrat USB in po nekaj sekundah boste lahko uživali v polnem potencialu naprave. Ne boste potrebovali dodatnih gonilnikov, 1,4 m kabel pa bo zagotovil priročno povezavo s katero koli napravo, opremljeno z vrati USB.

  Dolžina žice: 1,4m
  Impedanca (Ohm): 2,2K
  Prenosni pas (Hz - kHz): 100 - 10
  Zmanjšanje hrupa: Da
  Občutljivost: 26dB +/- 4dB
  Prilagodljiv nagib: Da
  Nastavitev kota nagiba naprave: Da
  Osvetlitev ozadja: Da
  Garancija: 12 mesecev