Filter po:

Počisti vse
Blagovne znamke

Monitorji

Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS ProArt PA279CRV 68,58cm (27") 4K IPS LED LCD DP/HDMI/USB-C zvočniki monitor

ASUS ProArt PA279CRV 68,58cm (27") 4K IPS LED LCD DP/HDMI/USB-C zvočniki monitor

 • 27-palčni 4K (3840 x 2160) zaslon HDR z osvetlitvijo LED ozadja in ploščo IPS s širokim kotom 178°
 • Širok barvni razpon z 99 % DCI-P3 in 99 % Adobe RGB pokritostjo
 • Preverjeno Calman in tovarniško predumerjeno na barvno natančnost Delta E < 2
 • Obsežna povezljivost, vključno z DisplayPort prek USB-C s 96-vatnim napajanjem, DisplayPort, HDMI in USB hub
 • Tanek profil in kompaktno podnožje ter oblika, ki jo je mogoče namestiti na steno, kar poveča prostor na mizi
 • Ergonomska oblika z nastavitvami nagiba, vrtenja, vrtenja okoli osi in višine za udobno gledanje


Vse kar potrebujejo profesionalci
ProArt Display PA279CRV je 27-palčni 4K HDR monitor, zasnovan za profesionalne video urednike. Calman Verified zaslon se ponaša s širokim barvnim razponom z 99 % DCI-P3 in 99 % Adobe RGB pokritostjo in je tovarniško vnaprej umerjen na Delta E<2 za izjemno barvno natančnost. Za dodatno udobje vgrajena vrata USB-C ponujajo podporo za DisplayPort, izjemno hiter prenos podatkov in 96-vatno napajanje prek enega kabla.


Brezhibna slika 4K HDR
Panel 4K UHD (3840 x 2160) PA279CRV zagotavlja štirikrat večjo gostoto slikovnih pik in trikrat več prostora na zaslonu kot zasloni FHD podobne velikosti, kar pomeni ostrejše sliko z večjo stopnjo podrobnosti.
Združljivost s HDR10 in VESA DisplayHDR 400 zagotavlja najsvetlejše bele in najtemnejše črne odtenke za izjemen kontrast, ki ima za posledico bogate, realistične slike - vse to pomaga umetnikom v celoti uresničiti njihove ustvarjalne vizije.

 

Namenjeno za kreativce

 • Filmski ustvarjalci in video montažerji
  Ultravisoka ločljivost in širok barvni razpon za video produkcijo 4K HDR.
 • Colorists
  Tovarniško predhodno umerjen na barvno natančnost Delta E<2 za najboljšo barvno v industriji.
 • Oblikovalci in fotografi
  Resnično natančna barvna reprodukcija za poudarjanje podrobnosti na fotografijah ali digitalnih umetniških delih.

ASUS ROG Strix XG49WCR 124,49cm (49") VA LED LCD Dual QHD DP/HDMI/USB 165Hz FreeSync zvočniki ukrivljen gaming monitor

ASUS ROG Strix XG49WCR 124,49cm (49") VA LED LCD DP/HDMI/USB 165Hz FreeSync zvočniki ukrivljen gaming monitor

 • 49-palčni 32:9 (5120 x 1440) super ultra širok HDR igralni monitor s frekvenco osveževanja 165 Hz (overclocked) za izjemno gladke slike
 • Tehnologija visokega dinamičnega razpona (HDR) z DCI-P3 90-odstotno profesionalno barvno paleto zagotavlja kontrast in barvno zmogljivost, ki ustreza certifikatu DisplayHDR 400
 • Tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) omogoča ELMB skupaj s spremenljivo hitrostjo osveževanja, s čimer odpravlja podvojene slike in trganje za ostre slike pri igranju z visoko hitrostjo sličic.
 • Smart KVM vam omogoča nadzor dveh povezanih naprav z uporabo samo ene tipkovnice in miške.
 • USB Type-C zmore vse: prikazuje osupljive slike, zagotavlja do 90 W moči, zagotavlja čist zvok in prenaša podatke z izjemno hitrostjo

 

DOŽIVITE ULTRA ŠIROKO SLIKO
49-palčni igralni monitor ROG Strix XG49WCR z ukrivljeno ploščo zagotavlja vrhunsko poglobljeno igralno izkušnjo in dodatno prilagodljivost za večopravilnost. Super ultraširok zaslon z razmerjem stranic 32:9 zagotavlja enako območje gledanja kot dva 27-palčna monitorja drug ob drugem brez vrzeli in roba, ki bi ovirala vaš pogled.

NEVERJETNO HITRA HITROST OSVEŽEVANJA 165 HZ(OC).
Izkusili boste neverjetno tekoče igralne slike, ki vam bodo dale prednost v streljačinah, dirkah, športnih igrah, strategijah v realnem času.

TEHNOLOGIJA SINHRONIZACIJE Z EKSTREMNO NIZKO ZAMEGLJENOSTJO GIBANJA
Z ELMB Sync* lahko hkrati omogočite ELMB (tehnologijo z nizko zamegljenostjo gibanja) in Adaptive-Sync, s čimer odpravite podvojene slike in trganje za ostre slike in visoke hitrosti sličic med igranjem.
* Idealen za hitre igre, deluje bolje pri 85 Hz.

PAMETNI KVM: NEMOTNO PREKLAPLJANJE MED DVEMA NAPRAVAMA
Uživajte v najboljšem iz obeh svetov s pametnim KVM. Ta inovativna funkcija vam omogoča upravljanje dveh naprav, povezanih z monitorjem, z eno tipkovnico in eno miško. Ni potrebe po dodatni strojni ali programski opremi. Samo priključite in preprosto preklapljajte med igranjem iger in delom. S Smart KVM lahko celo kopirate in prilepite med dvema napravama (copy and paste).

VISOK DINAMIČNI RAZPON (HDR) Z ZASLONOM HDR 400
Tehnologija HDR podpira širok razpon svetilnosti za zagotavljanje širšega barvnega razpona in višjega kontrasta kot pri tradicionalnih monitorjih. Najsvetlejša bela in najtemnejša črna poudarita podrobnosti kot še nikoli doslej. Prav tako lahko doseže najvišjo svetlost 400 nit, da izpolni zahteve za certifikat DisplayHDR 400.

ASUS ROG Swift PG42UQ 105,41cm (41,5") OLED LCD DP/HDMI/USB 138Hz FreeSync zvočniki gaming monitor

ASUS ROG Swift PG42UQ 105,41cm (41,5") OLED LCD DP/HDMI/USB 138Hz FreeSync zvočniki gaming monitor

 • 41,5-palčni 4K (3840 x 2160) OLED igralni monitor s 138 Hz (overclocked) hitrostjo osveževanja, zasnovan za poglobljeno igranje
 • Prikazuje ekstremne črne odtenke, visoko zaznavno svetlost in ultra hiter odzivni čas 0,1 ms, z 98 % barvnim razponom DCI-P3 in barvno razliko Delta E <2 za osupljivo zmogljivost HDR
 • Hladilno telo po meri omogoča do 8 % nižje temperature za boljše dolgoročno delovanje OLED
 • Igralcem prijazna nastavitev svetlosti
 • Mikroteksturni premaz proti bleščanju zmanjša odseve za natančne barve in boljšo izkušnjo gledanja
 • Obsežne možnosti povezovanja, vključno z DisplayPort 1.4 s kompresijo Display Stream Compression (DSC), HDMI 2.1, zvezdiščem USB in vtičnico za stojalo na vrhu monitorja


PRVI 42" OLED MONITOR ZA GAMERJE NA SVETU
ROG Swift OLED PG42UQ je 41,5-palčni 4K OLED igralni monitor, ki ima mikroteksturni premaz proti bleščanju, ki zmanjšuje odseve in zagotavlja bolj natančne barve na zaslonu. Izjemno visoka frekvenca osveževanja 138 Hz (overclocked) in izjemni odzivni čas 0,1 ms zagotavljata neverjetno poglobljeno igranje iger v večjem obsegu. Poleg tega 98-odstotni razpon DCI-P3, prava 10-bitna barva in Delta E < 2 zagotavljajo pristne barve in najtemnejše možne črne odtenke.

MANJ BLEŠČANJA, MANJ MOTENJ
Poseben mat mikroteksturni premaz na površini zaslona bistveno zmanjša bleščanje. To omogoča  prikaz natančnejših barv brez motečega bleščanja zaslona.

CERTIFICIRAN, ZDRUŽLJIVOST NVIDIA G-SYNC
PG42UQ zagotavlja brezhibno igralno izkušnjo brez trganja, saj omogoča tehnologijo spremenljive hitrosti osveževanja kot privzeto na grafičnih karticah NVIDIA GeForce.

ASUS TUF VG249Q 60,45cm (23,8") IPS LED LCD FHD 144Hz DP/HDMI/VGA gaming monitor

ASUS TUF VG249Q 60,45cm (23,8") IPS LED LCD FHD 144Hz DP/HDMI/VGA gaming monitor

 • 23,8-palčni igralni monitor IPS Full HD (1920 x 1080) s hitro frekvenco osveževanja 144 Hz, zasnovan za profesionalne igralce in hitro igranje iger
 • Vsebuje tehnologijo ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) z 1ms MPRT za dodatno zmanjšanje zamegljenosti in zamegljenosti gibanja
 • Tehnologija FreeSync za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic
 • Ima ergonomsko oblikovano stojalo za obsežno nastavitev vrtenja, nagiba, vrtenja in višine
 • Shadow Boost izboljša podrobnosti slike na temnih območjih in osvetli prizore brez pretirane osvetlitve svetlih območij
 • Podpira Adaptive-Sync z grafičnimi karticami NVIDIA GeForce in FreeSync z grafičnimi karticami AMD Radeon *Združljivo s serijami NVIDIA GeForce GTX 10, GTX 16, RTX 20 in novejšimi grafičnimi karticami
 • Full HD (1920 X 1080) @ 120Hz izhod na PS5 in Xbox Series X/S

 

23,8-palčni zaslon IPS za širok vidni kot in boljšo barvno reprodukcijo
23,8-palčna Full HD (1920 x 1080) IPS plošča TUF Gaming VG249Q zagotavlja osupljive slike iz vseh zornih kotov (178 stopinj), ki zagotavljajo minimalno popačenje in spreminjanje barv, tudi ko gledate iz skrajnih položajev.

Hitrost osveževanja 144Hz
TUF Gaming VG249Q ima izjemno hitro frekvenco osveževanja 144 Hz, ki zagotavlja, da so tudi hitre igre, ki se igrajo pri najvišjih grafičnih nastavitvah, videti gladke in popolnoma brez zamikov. Dobite prednost pri igranju streljačin, dirkah, strategijah v realnem času.

EKSTREMNO NIZKA ZAMEGLJENOST GIBANJA (ELMB)
Vsebuje najnovejšo ekskluzivno ASUS-ovo tehnologijo Extreme Low Motion Blur, ki doseže 1ms MPRT za odpravo razmazovanja in zamegljenosti gibanja ter poskrbi, da so predmeti v gibanju videti ostrejši, zato je igranje bolj tekoče in odzivno.

ASUS TUF VG279QL1A 68,58cm (27") IPS LED LCD FHD 165Hz DP/HDMI gaming monitor

ASUS TUF VG279QL1A 68,58cm (27") IPS LED LCD FHD 165Hz DP/HDMI gaming monitor

 • 27-palčni igralni monitor Full HD (1920 x 1080) IPS z izjemno hitro frekvenco osveževanja 165*Hz, zasnovan za profesionalne igralce in poglobljeno igranje
 • Tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) odpravlja podvojene slike in trganje za ostre igralne slike z visokimi hitrostmi sličic.
 • Tehnologija FreeSync Premium za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic.
 • Združljiv z G-SYNC zagotavlja brezhibno igralno izkušnjo brez trganja s privzeto omogočeno VRR (spremenljivo hitrostjo osveževanja).
 • Tehnologija visokega dinamičnega razpona (HDR) s profesionalnim barvnim razponom zagotavlja kontrast in barvno zmogljivost, ki ustreza certifikatu DisplayHDR 400.
 • Full HD (1920 x 1080) @ 120Hz izhod na PS5 in Xbox Series X/S


TUF GAMING VG279QL1A
Vse bistvene stvari za nemoteno igranje
TUF Gaming VG279QL1A je 27-palčni zaslon Full HD (1920 x 1080) HDR IPS z izjemno hitro hitrostjo osveževanja 165 Hz. Zasnovan za igralce iger in druge, ki iščejo poglobljeno igranje, ponuja izjemne zmogljivosti. Ampak obstaja še več ...
Njegova ekskluzivna funkcija ELMB ima odzivni čas MPRT 1 ms in tehnologijo Adaptive-Sync (FreeSync Premium) za izjemno tekoče igranje brez trganja in zatikanja.

Super-hitra frekvenca osveževanja 165Hz
Impresivna frekvenca osveževanja 165 Hz odpravlja zamik in zameglitev gibanja ter vam daje prednost v streljačinah, dirkah, športnih igrah in strategijah v realnem času. Izjemno visoka hitrost osveževanja vam omogoča igranje pri najvišjih grafičnih nastavitvah in takojšen odziv na vsebino na zaslonu.

*Izbrane grafične kartice/grafični procesorji lahko podpirajo 165Hz (prek DisplayPort). Upoštevajte, da je ta zmogljivost odvisna od GPE-ja ali prikazane vsebine. Dejanska zmogljivost v realnem svetu je odvisna od strojne opreme.

Uživajte v izjemno gladkem igranju
Vsebuje najnovejšo ekskluzivno ASUS-ovo tehnologijo Extreme Low Motion Blur, ki doseže 1ms MPRT* za odpravo razmazovanja in zamegljenosti gibanja ter poskrbi, da so predmeti v gibanju videti ostrejši, zato je igranje bolj tekoče in odzivno.

*1 ms MPRT temelji na internih rezultatih testiranja. Dejanski odzivni čas se lahko razlikuje v realnih nastavitvah.

ASUS TUF VG279QM1A 68,58cm (27") IPS LED LCD 280Hz DP/HDMI/USB zvočniki gaming monitor

ASUS TUF VG279QM1A  68,58cm (27") IPS LED LCD 280Hz DP/HDMI/USB zvočniki gaming monitor

 • 27-palčni monitor za igre s polno visoko ločljivostjo (1920 x 1080) s frekvenco osveževanja nad 280 Hz, zasnovan za profesionalne igralce in poglobljeno igranje
 • Tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB Sync) omogoča, da ELMB in tehnologija s spremenljivo hitrostjo osveževanja delujeta sočasno, da odpravita ghosting in trganje ostrih slike pri igranju iger z visoko hitrostjo sličic.
 • Združljivost FreeSync Premium in G-Sync zagotavlja brezhibno igralno izkušnjo brez trganja, saj privzeto omogoči VRR (spremenljivo hitrost osveževanja).
 • Tehnologija visokega dinamičnega razpona (HDR) podpira format HDR-10 za izboljšanje svetlih in temnih področij

280HZ(OC) HITROST OSVEŽEVANJA IN 1MS (GTG) ODZIVNI ČAS
S hitrostjo osveževanja, ki je pospešena na 280 Hz, zdesetka zamik in zameglitev gibanja, da vam zagotovi prednost v streljačinah, dirkalnih igrah, športnih igrah in strategijah v realnem času. Ultrahitra stopnja osvež evanja vam omogoča igranje pri najvišjih grafičnih nastavitvah in vam omogoča, da se takoj odzovete na to, kar je na zaslonu.

ADAPTIVE-SYNC
AMD FreeSync Premium, združljiv z NVIDIA G-Sync in tehnologija VESA AdaptiveSync zagotavljajo izjemno gladko sliko brez trganja z nizko zakasnitvijo.

VISOK DINAMIČNI RAZPON
TUF Gaming VG279QM1A izkorišča tehnologijo HDR za zagotavljanje bolj živih barv in višje ravni kontrasta v primerjavi s tradicionalnimi monitorji.


VARIABLE OVERDRIVE
Vgrajena tehnologija ASUS Variable Overdrive omogoča, da zaslon dinamično spremeni svojo nastavitev overdrive, ko niha hitrost sličic, kar zagotavlja optimalne rezultate za katero koli igro.


ASUS TUF VG27AQ 68,58cm (27") IPS LED LCD WQHD 165Hz DP/HDMI zvočniki gaming monitor

ASUS TUF VG27AQ   68,58cm (27") IPS LED LCD WQHD 165Hz DP/HDMI zvočniki gaming monitor

 • 27-palčni igralni monitor WQHD (2560x1440) IPS z izjemno hitro frekvenco osveževanja 165Hz, zasnovan za profesionalne igralce in poglobljeno igranje
 • Tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) omogoča odzivni čas 1 ms (MPRT) skupaj z združljivostjo z G-SYNC, s čimer odpravlja podvojene slike in trganje ostrih slik pri igrah z visoko hitrostjo sličic.
 • Združljiv z G-SYNC zagotavlja brezhibno igralno izkušnjo brez trganja s privzeto omogočeno VRR (spremenljivo hitrost osveževanja).
 • Združljiv z industrijskim standardom HDR10 z visokim dinamičnim razponom za ravni barv in svetlosti, ki presegajo zmogljivosti običajnih monitorjev
 • Ima ergonomsko oblikovano stojalo, ki omogoča obsežne nastavitve vrtenja, nagiba in višine
 • 1440p (2560 x 1440) @120Hz VRR izhod na Xbox Series X


TUF gaming VG27AQ
PRILAGODLJIVA SINHRONIZACIJA NASLEDNJE GENERACIJE
TUF Gaming VG27AQ je 27-palčni zaslon WQHD (2560x1440), HDR IPS z ultra hitrim 165Hz*, zasnovan za profesionalne igralce in tiste, ki iščejo poglobljeno igranje.
Prvič v katerem koli igralnem monitorju je mogoče istočasno omogočiti zmanjšanje zameglitve gibanja in prilagodljivo sinhronizacijo. Nova tehnologija se imenuje ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC). ELMB SYNC deluje z združljivostjo z G-SYNC, kar igralcem omogoča uživanje v ostrih in hitrih sličicah.

Neverjetno hitra frekvenca osveževanja 165 Hz*
Hitrost osveževanja TUF Gaming VG27AQ 165 Hz zmanjša zakasnitev in zameglitev gibanja, da vam zagotovi prednost v streljačinah, dirkalnih igrah, športnih igrah in strategijah v realnem času. Ultrahitra stopnja osveževanja vam omogoča igranje pri najvišjih vizualnih nastavitvah in vam omogoča, da se takoj odzovete na to, kar je na zaslonu.

HDR 10
Za boljšo uresničitev vizije igralcev je TUF Gaming združljiv z industrijskim standardom HDR10 z visokim dinamičnim razponom barv in svetlosti, ki presegajo zmogljivosti običajnih monitorjev.

ASUS TUF VG27AQ1A 65,58cm (27") IPS LED LCD WQHD 170Hz DP/HDMI gaming monitor

ASUS TUF VG27AQ1A 65,58cm (27") IPS LED LCD WQHD 170Hz DP/HDMI gaming monitor

 • 27-palčni igralni monitor WQHD (2560 x 1440) IPS z izjemno hitro frekvenco osveževanja 170Hz, zasnovan za profesionalne igralce in višji nivo igranja iger
 • Tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) odpravlja podvojene slike in trganje za ostre igralne slike z visokimi hitrostmi sličic.
 • Združljiv z G-SYNC zagotavlja brezhibno igralno izkušnjo brez trganja z VRR (spremenljivo hitrost osveževanja).
 • Shadow Boost izboljša podrobnosti slike na temnih območjih in osvetli prizore brez pretirane osvetlitve svetlih območij
 • Full HD (1920 x 1080) @ 120 Hz & 1440p (2560 x 1440) @ 60 Hz izhod na PS5; Full HD &1440P(2560 x 1440)@120Hz VRR izhod na Xbox Series X/S


27-palčni zaslon IPS za boljšo barvno reprodukcijo
27" WQHD (2560 X 1440) IPS monitor TUF Gaming VG27AQ1A zagotavlja osupljive slike iz vseh zornih kotov s širokimi 178-stopinjskimi koti gledanja, ki zagotavljajo minimalno popačenje in spreminjanje barv, tudi ko gledate iz skrajnih položajev.

Super-hitra frekvenca osveževanja 170Hz
Impresivna frekvenca osveževanja 170 Hz (overclocking) odpravlja zamik in zameglitev gibanja ter vam daje prednost v streljačinah, dirkah, strategijah v realnem času in športnih naslovih. Ta izjemno visoka hitrost osvež evanja vam omogoča igranje pri najvišjih grafičnih nastavitvah in takojšen odziv na vsebino na zaslonu.

*Izbrane grafične kartice/grafični procesorji lahko podpirajo 170Hz (prek DisplayPort). Upoštevajte, da je ta zmogljivost odvisna od GPE-ja ali prikazane vsebine. Dejanska zmogljivost v realnem svetu je odvisna od strojne opreme.

Uživajte v izjemno gladkem igranju
Vsebuje najnovejšo ekskluzivno ASUS-ovo tehnologijo Extreme Low Motion Blur, ki doseže 1ms MPRT* za odpravo razmazovanja in zamegljenosti gibanja ter poskrbi, da so predmeti v gibanju videti ostrejši, zato je igranje bolj tekoče in odzivno.

*1 ms MPRT temelji na internih rezultatih testiranja. Dejanski odzivni čas se lahko razlikuje v realnih nastavitvah.

ASUS TUF VG27AQL3A 68,58cm (27") IPS LED LCD QHD 180Hz DP/HDMI gaming monitor

ASUS TUF VG27AQL3A  68,58cm (27") IPS LED LCD QHD 180Hz DP/HDMI gaming monitor

 • 27-palčni gaming monitor QHD (2560 x 1440) s frekvenco osveževanja 180 Hz, zasnovan za profesionalne igralce in poglobljeno igranje
 • Tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB Sync) omogoča, da ELMB in tehnologija s spremenljivo hitrostjo osveževanja delujeta sočasno, da odpravita podvajanje in trganje ostre slike pri igrah z visoko hitrostjo slič ic.
 • Združljivost FreeSync Premium in G-Sync zagotavlja brezhibno igralno izkušnjo brez trganja, saj privzeto omogoči VRR (spremenljivo hitrost osveževanja).
 • Tehnologija visokega dinamičnega razpona (HDR) z združljivostjo DisplayHDR 400 podpira format HDR-10 za izboljšanje svetlih in temnih območij

ADAPTIVE-SYNC
AMD FreeSync Premium, združljiv z NVIDIA G-Sync in tehnologija VESA AdaptiveSync zagotavlja izjemno gladko sliko brez trganja z nizko zakasnitvijo.

VISOK DINAMIČNI RAZPON
TUF Gaming VG27AQL3A izkorišča tehnologijo HDR za zagotavljanje bolj živih barv in višje stopnje kontrasta v primerjavi s tradicionalnimi monitorji.

ELMB SYNC
Programska oprema ELMB Sync, omogoča sočasno delovanje s tehnologijo prilagodljive sinhronizacije za odpravo ghostinga in trganja za izjemno ostro igranje iger z visoko hitrostjo sličic.

VARIABLE OVERDRIVE
Vgrajena tehnologija ASUS Variable Overdrive omogoča, da zaslon dinamično spremeni svojo nastavitev overdrive, ko niha hitrost sličic, kar zagotavlja optimalne rezultate za katero koli igro. Vi izberete, kako močan želite, da je učinek, nato pa naprej prepustite monitorju.

ASUS TUF VG27VQM 65,58cm (27") VA LED LCD FHD 240Hz DP/HDMI gaming ukrivljen monitor

ASUS TUF VG27VQM 65,58cm (27") VA LED LCD FHD 240Hz DP/HDMI gaming ukrivljen monitor

 • 27-palčni FHD (1920 x 1080) 1500R ukrivljen igralni monitor z izjemno hitro frekvenco osveževanja 240 Hz, zasnovan za profesionalne igralce iger in poglobljeno igranje
 • Odzivni čas 1 ms (MPRT) za gladko igranje in tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) za dodatno zmanjšanje zamegljenosti in zamegljenosti pri gibanju
 • FreeSync Premium zagotavlja brezhibno igralno izkušnjo brez trganja, tako da privzeto omogoči VRR (spremenljivo hitrost osveževanja).
 • Ima ergonomsko oblikovano stojalo, ki omogoča obsežno nastavitev vrtenja, nagiba in višine
 • Podpira Adaptive-Sync z grafičnimi karticami NVIDIA GeForce* in Freesync™ Premium z grafičnimi karticami AMD.

*Združljivo s serijo NVIDIA GeForce GTX 10, serijo GTX 16, serijo RTX 20 in novejšimi grafičnimi karticami


HITROST OSVEŽEVANJA 240 HZ IN ODZIVNI ČAS 1 MS (MPRT).
TUF Gaming VG27VQM zagotavlja osupljive slike iz vseh zornih kotov z ukrivljenostjo 1500R, ki zagotavlja, da je vsaka točka enako oddaljena od vaših oči. S frekvenco osveževanja 240 Hz zmanjša zamik in zameglitev gibanja, da vam zagotovi prednost pri streljačinah, dirkalnih, športnih igrah in strategijah v realnem času. Ta ultrahitra stopnja osveževanja vam omogoča igranje pri najvišjih vizualnih nastavitvah in vam omogoča, da se takoj odzovete na to, kar je na zaslonu - tako da boste prejeli prvi udarec.

ADAPTIVE-SYNC
Tehnologija AMD FreeSync Premium, podprta prek DP in HDMI, zagotavlja spremenljive stopnje osveževanja za nizko zakasnitev, brez zatikanja in trganja med igranjem.

VISOK DINAMIČNI RAZPON
TUF Gaming VG27VQM izkorišča tehnologijo HDR za zagotavljanje bolj živih barv in višje stopnje kontrasta v primerjavi s tradicionalnimi monitorji.

VARIABLE OVERDRIVE
Vgrajena tehnologija ASUS Variable Overdrive omogoča, da zaslon dinamično spremeni svojo nastavitev overdrive, ko niha hitrost sličic, kar zagotavlja optimalne rezultate za katero koli igro. Vi izberete, kako močan želite, da je splošni učinek, nato pa se prepustite monitorju.

INTUITIVNE KONTROLE
ASUS DisplayWidget Lite je programski pripomoček, ki vam omogoča preprosto in hitro prilagajanje nastavitev ali konfiguracijo ekskluzivnih funkcij ASUS, kot so Shadow Boost, ASUS GameVisual in druge.

OBSEŽNA POVEZLJIVOST
Številne možnosti povezovanja, vključno z dvema priključkoma HDMI 2.0 in DisplayPort 1.2, zagotavljajo široko združljivost z različnimi vhodi.

ASUS TUF VG289Q 71,12cm (28") IPS LED LCD 4K HDR10 DP/HDMI gaming monitor

ASUS TUF VG289Q 71,12cm (28") IPS LED LCD 4K HDR10 DP/HDMI gaming monitor

 • 28-palčni 4K (3840x2160) IPS DCI-P3 monitor za igranje iger z osupljivo jasnimi in podrobnimi slikami
 • Združljiv s standardom HDR10 z visokim dinamičnim razponom barv in svetlosti, ki presegajo zmogljivosti običajnih monitorjev
 • Tehnologija FreeSync za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic
 • Ima ergonomsko oblikovano stojalo za obsežno nastavitev vrtenja, nagiba, Pivot in višine
 • Shadow Boost izboljša podrobnosti slike na temnih območjih in osvetli prizore brez pretirane osvetlitve svetlih območij
 • Podpira Adaptive-Sync z grafičnimi karticami NVIDIA GeForce in FreeSync z grafičnimi karticami AMD Radeon (Združljivo s serijami NVIDIA GeForce GTX 10, GTX 16, RTX 20 in novejšimi grafičnimi karticami)


28-palčni zaslon 4K IPS za podrobne slike in boljšo barvno reprodukcijo
TUF Gaming VG289Q monitor vam nudi štirikrat več slikovnih pik kot pri podobnih zaslonih Full HD 1080p, tako da dobite podrobnejše slike med igranjem iger ali gledanjem filmov, pa tudi več namizja na zaslonu za različna delovna okna.

ASUS TUF VG328H1B 80,01cm (31,5") VA LED LCD FHD 165Hz VGA/HDMI gaming ukrivljen monitor

ASUS TUF VG328H1B 80,01cm (31,5") VA LED LCD FHD 165Hz DP/HDMI gaming ukrivljen monitor

 • 31,5-palčni igralni monitor Full HD (1920 x 1080) 1500R z izjemno hitro frekvenco osveževanja 165 Hz, zasnovan za profesionalne igralce
 • Tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) in odzivni čas 1 ms (MPRT), ki odpravlja podvojene slike in trganje, za ostre slike pri igranju z visoko hitrostjo sličic.
 • Tehnologija FreeSync Premium za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic
 • Shadow Boost izboljša podrobnosti slike na temnih območjih in osvetli prizore brez pretirane osvetlitve svetlih območij
 • Full HD (1920 x 1080) @ 120Hz izhod na PS5 in Xbox Series X/S


31,5" FHD UKRIVLJEN ZASLON
31,5" zaslon FHD (1920 x 1080) TUF Gaming VG328H1B zagotavlja osupljive slike iz vseh zornih kotov z ukrivljenostjo 1500R, ki zagotavlja, da je vsaka točka enako oddaljena od vaših oči. To prispeva k večjemu udobju gledanja - tudi med daljšo uporabo - in vam omogoča, da med igranjem iger in gledanjem filmov uživate v širokem kotu gledanja z manj popačenja in spreminjanja barv.

165Hz Hitrost Osveževanja
TUF Gaming VG328H1B ima izjemno hitro frekvenco osveževanja 165 Hz. Pridobite prednost v streljačinah, dirkah in strategijah v realnem času.

Shadow Boost
Tehnologija ASUS Shadow Boost razjasni temna področja igre, ne da bi ob tem preosvetlila svetlejša področja, s čimer izboljša splošno gledanost, hkrati pa olajša odkrivanje sovražnikov, skritih v temnih delih mape.


ASUS TUF VG32VQ1BR 80,01cm (31,5") VA LED LCD 165Hz DP/HDMI gaming ukrivljen monitor

ASUS TUF VG32VQ1BR 80,01cm (31,5") VA LED LCD 165Hz DP/HDMI gaming ukrivljen monitor

 • 32-palčni (31,5) zaslon, QHD (2560 x 1440) 1800R ukrivljen igralni monitor z izjemno hitro frekvenco osveževanja 165 Hz, zasnovan za profesionalne igralce iger
 • Tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) omogoča odzivni čas 1 ms (MPRT) skupaj s prilagodljivo sinhronizacijo, s čimer se odpravi bleščanje in trganje za ostro sliko pri igranju iger z visoko hitrostjo slič ic.
 • Podpora HDR-10 za izboljšanje svetlih in temnih območij, zagotavlja realistično igralno izkušnjo
 • Tehnologija FreeSync Premium za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic
 • Full HD (1920 x 1080) @ 120 Hz & 1440p (2560 x 1440) @ 60 Hz izhod na PS5; Full HD & 1440P(2560 x 1440)@120Hz VRR izhod na Xbox Series X/S


31,5" WQHD UKRIVLJEN ZASLON
31,5" zaslon WQHD (2560 x 1440) TUF Gaming VG32VQ1BR zagotavlja osupljive slike iz vseh zornih kotov z ukrivljenostjo 1500R, ki zagotavlja, da je vsaka točka enako oddaljena od vaših oč i. To prispeva k večjemu udobju gledanja - tudi med daljšo uporabo - in vam omogoča, da med igranjem iger in gledanjem filmov uživate v širokem kotu gledanja z manj popačenja in spreminjanja barv.

165Hz Hitrost Osveževanja
TUF Gaming VG32VQ1BR ima izjemno hitro frekvenco osveževanja 165 Hz. Pridobite prednost v streljačinah, dirkah in strategijah v realnem času.

Shadow Boost
Tehnologija ASUS Shadow Boost razjasni temna področja igre, ne da bi ob tem preosvetlila svetlejša področja, s čimer izboljša splošno gledanost, hkrati pa olajša odkrivanje sovražnikov, skritih v temnih delih mape.


ASUS TUF VG32VQR 80,01cm (31,5") VA LED LCD 165Hz DP/HDMI gaming ukrivljen monitor

ASUS TUF VG32VQR 80,01cm (31,5") VA LED LCD 165Hz DP/HDMI gaming ukrivljen monitor

 • 32-palčni (31,5) zaslon, QHD (2560 x 1440) 1800R ukrivljen igralni monitor z izjemno hitro frekvenco osveževanja 165 Hz, zasnovan za profesionalne igralce iger
 • Tehnologija ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) omogoča odzivni čas 1 ms (MPRT) skupaj s prilagodljivo sinhronizacijo, s čimer se odpravi bleščanje in trganje za ostro sliko pri igranju iger z visoko hitrostjo slič ic.
 • Tehnologija FreeSync Premium za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic
 • Tehnologija visokega dinamičnega razpona (HDR) s profesionalnim barvnim obsegom zagotavlja kontrast in barvno zmogljivost, ki ustreza certifikatu DisplayHDR 400
 • Podpira Adaptive-Sync z grafičnimi karticami NVIDIA GeForce in FreeSync z grafičnimi karticami AMD Radeon (Združljivo s serijami NVIDIA GeForce GTX 10, GTX 16, RTX 20 in novejšimi grafičnimi karticami)
 • Full HD (1920 x 1080) @ 120 Hz & 1440p (2560 x 1440) @ 60 Hz izhod na PS5; Full HD & 1440P(2560 x 1440)@120Hz VRR izhod na Xbox Series X/S


31,5" WQHD UKRIVLJEN ZASLON
31,5" zaslon WQHD (2560 x 1440) TUF Gaming VG32VQR zagotavlja osupljive slike iz vseh zornih kotov z ukrivljenostjo 1800R, ki zagotavlja, da je vsaka točka enako oddaljena od vaših oči. Zagotavlja tudi vrhunsko sliko z izjemnimi barvami v 130 % razpona sRGB in širokimi koti gledanja 178° z minimalnim popačenjem in barvnim premikom.

165Hz Hitrost Osveževanja
TUF Gaming VG32VQR ima izjemno hitro frekvenco osveževanja 165 Hz. Pridobite prednost v streljačinah, dirkah in strategijah v realnem času.

Shadow Boost
Tehnologija ASUS Shadow Boost razjasni temna področja igre, ne da bi ob tem preosvetlila svetlejša področja, s čimer izboljša splošno gledanost, hkrati pa olajša odkrivanje sovražnikov, skritih v temnih delih mape.

ASUS VA27ACFSN 68,58cm (27") IPS LED LCD QHD HDMI/DP zvočniki monitor

ASUS VA27ACFSN 68,58cm (27") IPS LED LCD QHD HDMI zvočniki monitor

 • 27-palčna ločljivost QHD (2560 x 1440) s ploščo IPS s širokim vidnim kotom 178°
 • Obsežna povezljivost s HDMI, USB-C, DisplayPort, priključkom za slušalke, zvezdiščem USB in vrati LAN RJ45 za največjo prilagodljivost
 • Vhod USB-C omogoča preprost priklop prenosnika za prenos podatkov in video signala na zaslon ter do 90 W polnjenje prenosnika prek samo enega kabla
 • Hitrost osveževanja do 100 Hz s tehnologijo Adaptive-Sync za odpravo sledenja in zagotavljanje ostre in tekoče izkušnje gledanja
  Ergonomska oblika z nastavitvami nagiba, vrtenja, Pivot in višine za udoben položaj gledanja
 • Monitorji ASUS Eye Care imajo tehnologijo Flicker-free in Low Blue Light s certifikatom T?V Rheinland, ki zagotavlja udobno izkušnjo gledanja.
 • Zelena trajnost s papirno embalažo in energetsko učinkovito zmogljivostjo, ki ustreza okoljskim standardom

Tekoča izkušnja gledanja s 100Hz SmoothMotion
ASUS VA27ACFSN s hitro frekvenco osveževanja 100 Hz in tehnologijo Adaptive-Sync za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic. Osvežuje vsebino na zaslonu 1,67-krat hitreje kot tista s standardno frekvenco osveževanja 60 Hz, kar vam omogoča bolj tekoče gledanje videoposnetkov, priložnostnem igranju iger in vsakodnevnem delu, kar lahko izkoristi bolj gladko izkušnjo kot kdaj koli prej.

Ergonomsko oblikovanje
Prilagodljive nastavitve nagiba, vrtenja, Pivot in višine olajšajo iskanje najudobnejšega položaja gledanja. Zaslon je mogoče tudi zasukati za celih 90° v pokončno usmerjenost, kar je idealno za delo z dolgimi dokumenti, pisanje kode ali brskanje po spletnih mestih.


ASUS VA27DQF 68,58cm (27") IPS LED LCD FHD HDMI/DP zvočniki monitor

ASUS VA27DQF 68,58cm (27") IPS LED LCD FHD HDMI/DP zvočniki monitor

 • 27-palčna zasnova brez okvirja Full HD (1920x1080) s ploščo IPS s 178° širokim vidnim kotom
 • SmoothMotion s hitrostjo osveževanja 100 Hz in 1 ms MPRT zagotavlja brezhibno vizualno izkušnjo brez trganja z omogočanjem VRR (spremenljiva hitrost osveževanja)
 • Bogata povezljivost vključuje HDMI in DisplayPort ter priključek za slušalke
 • VESA možnost namestitve na steno za prihranek prostora na namizju
 • Monitorji ASUS Eye Care imajo tehnologijo Flicker-free in Low Blue Light s certifikatom T?V Rheinland, ki zagotavlja udobno izkušnjo gledanja.


POENOSTAVITE DELO IN IGRO
Igralni monitor ASUS VA27DQF Eye Care ima 27-palčno ploščo IPS z ločljivostjo Full HD (1920 x 1080), ki zagotavlja ploščo s širokim vidnim kotom 178° in živo kakovostjo slike. S hitro frekvenco osvež evanja 100 Hz in tehnologijo Adaptive-Sync za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic za bolj gladko izkušnjo kot kdaj koli prej. Vsebuje tudi tehnologiji Flicker-free in Low Blue Light s certifikatom T?V Rheinland, ki zagotavljata udobno izkušnjo gledanja.

Tekoča izkušnja gledanja s 100Hz SmoothMotion
ASUS VA27DQF s hitro frekvenco osveževanja 100 Hz in tehnologijo Adaptive-Sync za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic. Osvežuje vsebino na zaslonu 1,67-krat hitreje kot tista s standardno frekvenco osveževanja 60 Hz, kar vam omogoča bolj tekoče gledanje videoposnetkov, priložnostnem igranju iger in vsakodnevnem delu, kar lahko izkoristi bolj gladko izkušnjo kot kdaj koli prej.

Gladko igranje
Hitrost osveževanja 100 Hz in odzivni čas gibljive slike (MPRT) 1 ms pomagata zmanjšati razmazovanje in zamegljenost zaradi gibanja, zaradi česar je VA27DQF popoln za hitre igre, ki zahtevajo hiter odziv na dogajanje na zaslonu. Poleg tega tehnologija Adaptive-Sync pomaga odpraviti trganje zaslona in prekinjeno število sličic za izjemno gladko igranje.


ASUS VA27EHE 68,58cm (27") IPS LED LCD FHD VGA/HDMI monitor

ASUS VA27EHE 68,58cm (27") IPS LED LCD FHD VGA/HDMI monitor

 • 27-palčni zaslon Full HD (1920x1080) z LED osvetlitvijo ozadja in panelom IPS s 178° širokim vidnim kotom
 • Hitrost osveževanja do 75 Hz s tehnologijo Adaptive-Sync/FreeSync za odpravo sledenja in zagotavljanje čistega in jasnega predvajanja videa
 • Obsežna povezljivost, vključno z vhodom HDMI in D-sub
 • VESA možnost namestitve na steno za prihranek prostora na mizi
 • Monitorji ASUS Eye Care imajo tehnologijo Flicker-free in Low Blue Light s certifikatom T?V Rheinland, ki zagotavlja udobno izkušnjo gledanja.

 

Vrhunska kakovost slike se sreča s klasičnim elegantnim dizajnom
ASUS VA27EHE Eye Care Monitor ima 27-palčni panel IPS z ločljivostjo Full HD (1920 x 1080), ki zagotavlja širok vidni kot 178° in živo kakovost slike. Hitrost osveževanja do 75 Hz s tehnologijo Adaptive-Sync/FreeSync za odpravo sledenja in zagotavljanje ostrega in jasnega predvajanja videa. Poleg tega ima tudi tehnologijo Flicker-free in Low Blue Light s certifikatom T?V Rheinland, ki zagotavlja udobno izkušnjo gledanja.

Oblikovanje brez okvirja
Zaradi tega je kot nalašč za nastavitve večih zaslonov hkrati, ki vam omogočajo še večjo stopnjo "potopitve" v sliko.

Izjemno gladke slike s funkcijo Adaptive-Sync/FreeSync
Tehnologija Adaptive-Sync/FreeSync za odpravo trganja zaslona in prekinitev hitrosti sličic za brezhibno sliko in gladko igranje. To vam daje prednost pri streljačinah, dirkah, športnih igrah in strategijah v realnem času. (Adaptive-Sync/FreeSync™ deluje pri hitrostih v razponu od 48Hz do 75Hz)

ASUS VA27EHF 68,58cm (27") IPS LED LCD FHD HDMI monitor

ASUS VA27EHF 68,58cm (27") IPS LED LCD FHD HDMI monitor

 • 27-palčna zasnova brez okvirja Full HD (1920x1080) s ploščo IPS s 178° širokim vidnim kotom
 • Hitrost osveževanja SmoothMotion 100 Hz in MPRT 1 ms zagotavlja brezhibno vizualno izkušnjo brez trganja z omogočanjem VRR (spremenljiva hitrost osveževanja)
 • VESA možnost namestitve na steno za prihranek prostora na mazi
 • Monitorji ASUS Eye Care imajo tehnologijo Flicker-free in Low Blue Light s certifikatom T?V Rheinland, ki zagotavlja udobno izkušnjo gledanja.

 

POENOSTAVITE DELO IN IGRO
Igralni monitor ASUS VA27EHF Eye Care ima 27-palčno ploščo IPS z ločljivostjo Full HD (1920 x 1080), ki zagotavlja ploščo s širokim vidnim kotom 178° in ž ivo kakovostjo slike. S hitro frekvenco osveževanja 100 Hz in tehnologijo Adaptive-Sync za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic za bolj gladko izkušnjo kot kdaj koli prej. Vsebuje tudi tehnologiji Flicker-free in Low Blue Light s certifikatom T?V Rheinland, ki zagotavljata udobno izkušnjo gledanja.

Tekoča izkušnja gledanja s 100Hz SmoothMotion
ASUS VA27EHF s hitro frekvenco osveževanja 100 Hz in tehnologijo Adaptive-Sync za odpravo trganja zaslona in prekinitve hitrosti sličic. Osvežuje vsebino na zaslonu 1,67-krat hitreje kot tista s standardno frekvenco osveževanja 60 Hz, kar vam omogoča bolj tekoče gledanje videoposnetkov, priložnostnem igranju iger in vsakodnevnem delu, kar lahko izkoristi bolj gladko izkušnjo kot kdaj koli prej.

Gladko igranje
Hitrost osveževanja 100 Hz in odzivni čas gibljive slike (MPRT) 1 ms pomagata zmanjšati razmazovanje in zamegljenost zaradi gibanja, zaradi česar je VA27DQF popoln za hitre igre, ki zahtevajo hiter odziv na dogajanje na zaslonu. Poleg tega tehnologija Adaptive-Sync pomaga odpraviti trganje zaslona in prekinjeno število sličic za izjemno gladko igranje.