RSS

Izbrano za vas

INTER-TECH 4U-4129L 4U rack strežniško ohišje

Strežniško ohišje 4U 4129L je 4U ohišje z globino 695mm in nudi dovolj prostora za visoko-zmogljive serverske sisteme.

Spredaj sta nosilca za trde diske z integriranimi 120mm ventilatorji, vsak izmed nosilcev omogoča namestitev do 5ih 3,5" trdih diskov, ki jih lahko namestimo brez vijakov.
Z lahkoto namestimo 3x 5.25" odstranljive kletke na vsak nosilec.

Optimalno hlajenje je zagotovljeno z dodatnimi 5imi ventilatorji centralno ter zadaj.

COOLER MASTER MASTERBOX MB400L miniATX z ODD (MCB-B400L-KN5N-S00) črno ohišje

COOLER MASTER MASTERBOX MB400L mini ATX ohišje ima sprednjo ploščo v brušenem videzu za eleganten in minimalističen dizajn. Če imate nameščen osvetljen ventilator, bo tudi logotip Cooler Master v šesterokotni obliki svetil v barvi ventilatorja in dodal dodaten sijaj sprednji plošči.

Velike mrežne odprtine na obeh straneh sprednje plošče zagotavljajo dodatni pretok zraka v sistem.

Kletka za diske je pomična / odstranljiva in se lahko premika proti sprednji strani, da lahko naredite prostor za napajalnik na zadnji strani in zagotovite dodaten prostor za radiatorje ali jo celo popolnoma odstranite.

Vsestranske možnosti hlajenja
Podpora za do šest ventilatorjev ter podpora za sprednji, zgornji in zadnji radiator zagotavljajo, da zmogljivo delovanje ni ogroženo.

Prostor za nadgradnjo
Možnost vgradnje grafičnih kartic dolžine do 344 mm, procesorskega hladilnika v višini do 166 mm in napajalnika v dolžini do 325 mm vam zagotavlja prostor za nadgradnje, da vedno ostanete pred konkurenco.

APC NetShelter SV 42U AR2400 strežniška omara

APC NetShelter SV 42U AR2400 strežniška omara je namenjena za strežnike in mrežne aplikacije. Kompaktna širina 19'' za optimizacijo prostora. 42U višino zlahka pravite skozi vrata.

Deljena zadnja vrata izboljšajo dostop in uporabnost do zadnje strani opreme, nameščene v omari. Za ohišji je potrebnih le 11 palcev (279 mm) prostora, ki omogočajo nihanje vrat.

Navpične montažne letve je mogoče nastaviti v korakih od 10 mm, kar pokriva praktično vse zahteve za namestitev IT opreme. Poravnajte pritrdilne letve na nasprotni strani ohišja, tako da določite uporabljeni položaj luknje. U položaji so oštevilčeni spredaj in zadaj za hitro namestitev opreme.

Vgrajeni in nastavljivi zadnji pritrdilni nosilci dodatne opreme zagotavljajo ničelna mesta za pritrditev dodatkov brez orodja. Vsak nosilec ima dva pritrdilna ležišča za podporo kombinacije do štirih dodatkov, kot so stojalo PDU in navpični organizatorji kablov, nameščeni znotraj regala. Prilagodite nosilce iz njihovih standardnih tovarniških položajev ali namestite dodatne nosilce (AR824002 - Qty 2), da namestite dodatno opremo za višino polovice ohišja, kot so upravljavci kablov in navpični PDU-ji.

AMD Ryzen 7 5700G 3,8/4,6GHz 65W AM4 Wraith Stealth hladilnik multipack procesor

NAJHITREJŠI V IGRI
Procesorji serije AMD Ryzen 5000 poganjajo naslednjo generacijo zahtevnih iger, ki zagotavljajo edinstveno poglobljeno izkušnjo in lahko opravi vse večnitne naloge, kot so upodabljanje 3D in video ter zbiranje programske opreme. Ko gre za surovo računalniško moč, se ne zadovoljite z manj od tega, kar ponujajo namizni procesorji AMD Ryzen. Poleg tega z namiznimi procesorji AMD Ryzen 5000 serije G dobite najhitrejšo grafiko na svetu v namiznem procesorju. Procesorji AMD Ryzen 5000 serije z največ 16 jedri, 32 nitmi, povečanjem taktov do 4,9 GHz4 in do 72 MB predpomnilnika zagotavljajo vrhunske igralne zmogljivosti.

NAJNOVEJŠE TEHNOLOGIJE
Z veliko procesorsko močjo podpirajo najsodobnejše tehnologije. Vsi procesorji serije Ryzen 5000 so opremljeni s celotnim naborom tehnologij Ryzen, ki so zasnovani za povečanje procesorske moči vašega računalnika, vključno s Precision Boost 2 in Precision Boost Overdrive.

Želite več? Pridobite največjo grafično in shranjevalno pasovno širino z razpoložljivimi zmogljivostmi PCIe 4.0 na izbranih procesorjih.

ZGRADITE Z ZAUPANJEM
Z namiznimi procesorji AMD Ryzen 5000 serije lahko uporabniki preprosto konfigurirajo in prilagodijo svojo napravo za vrhunsko igralno konfiguracijo. Ne samo, da so ti procesorji pripravljeni na vstop s posodobitvijo BIOS-a na matičnih ploščah AMD 400 in 500, lahko tudi preprosto prilagodite in nastavite procesor z Ryzen Master. 

Namizni procesorji serije AMD Ryzen 5000 vedno znova ponujajo vrhunske igralne in ustvarjalne vsebine.

€399,90 z ddv €352,17 z ddv