RSS

Izbrano za vas

LENOVO ThinkVision P27H-30 27" (68,58cm) QHD IPS LED LCD DP/HDMI/USBC monitor

LENOVO ThinkVision P27H-30 27" (68,58cm) LED LCD IPS 2K HDMI DP USBC monitor

27-palični Lenovo ThinkVision P27H-30 je visoko zmogljiv monitor, ki ponuja dolgoročno produktivnost za intenzivne podastkovne in grafične aplikacije.

Zaslon polne visoke ločljivosti Near Edgeless omogoča enostavno povezavo z več zasloni z brezhibno vizualno jasnostjo.  ThinkVision  P27H-30 ima nabor vrat, vključno s petimi vrati USB 3.2, HDMI in DP za povečanje vaše produktivnosti. Certifikat EyeSafe Display zagotavlja, da so ti zasloni prijazni do oči in vam zagotavljajo udobje, ki ga potrebujete.

          

LENOVO ThinkVision E29W-20 29" (73,66cm) FHD IPS LED LCD DP/HDMI monitor

LENOVO ThinkVision E29W-20 monitor prinaša brilijantno tehnologijo in moderno obliko združeno v edinstven monitor. Ultra-širok, 29" In-Plate Switching panel ponuja širši monitor in vidni kot, tako da oblikovalci vsebine in multi-opravljalci vidijo širše in naredijo več. Naravna tehnologija nizke modre svetlobe vgrajen v E29w-20 omogoča zaščito oči brez žrtvovanja kakovosti barv. Ergonomično stojalo, z naklonom, zasukom in funkcijo nastavitve po višini, naredi monitor enostaven in udoben za uporabo. Celovita multimedijska izkušnja je zagotovljena z vgrajenima modularnima zvočnikoma 2x 3W, ki ponujata jasen in čist zvok za gledanje posnetkov ali sestanke.

                                             

Navdušujoč ultra-širok monitor
Vsebuje 29" ultra-širok monitor z 2560x1080 piksla ločljivosti, E29w-20 ponuja edinstveno izkušnjo gledanja in izstopajočo čistost slike, ki ohranja navdušenje in produktivnost oblikovalcev vsebine. Razmerje stranic 21:9 ima +33% več pikslov kot 16:9 monitorji, kar uporabnikom omogoča takojšnji večji vpogled v informacije. Prilagodite razmerje stranic katerekoli aplikacije za ohranjanje gladke multi-opravljivosti in enostavno dostopajte do več opcij z orodji za oblikovanje brez potrebe po pomikanju ali minimiziranju oken. Okrog monitorja je tri-strani NearEdgless okvir z ravnim in elegantnim izgledom, kar dodaja moderen videz vsaki pisarni.

                                                         

Neomejena zmogljivost monitorja
ThinkVision E29w-20 ni samo dobrega videza, njegova In-Panel Switching panela zagotavlja neomejene vidne kote, do kar 178°, in impresivno razmerje kontrasta 1000:1 za pravilno delovanje barv. Izstopajoč med 29" monitorji, ponuja tehnologijo naravnega zmanjševanja modre svetlobe za zmanjšanje preobremenjenosti oči brez vpliva na barvno kvaliteto. sRGB barvni razpon, ki pokriva 99% omogoči monitorju širok razpon barv, ki je več kot zadosten za poslovne naloge ali lahka urejanja fotografij.
AMD FreeSync tehnologija in 90Hz hitrost osveževanja praktično odstrani trganje ali zatikanje zaslona, kar ga naredi hitrega za igranje in video predvajanje in svileno gladko delovanje.

                                                    

Navdušujoč ultra-širok panel
2x 3W vgrajeni modularni zvočniki prenesejo izkušnjo monitorja na nov nivo in zagotavljajo močan in čist audio zvok za virtualne konference, gledanje posnetkov in veliko več. Vgrajen na ekstremno fleksibilno stojalo z dviganjem, naklonom in zasukom je lahko monitor prilagojen vsakemu uporabniku, ne glede na delovno mesto. Njegova DP 1.2 in HDMI 1.4 multimedijska vhoda sta kompatibilna s skoraj vsako napravo za prenašanje visoko kvalitetnih posnetkov in audio signalov. Za boljšo priročnost sta dodana še sponka za urejanje kablov in 100mm VESA stojalo.

LENOVO L27i-30 68,58cm (27") FHD IPS WLED LCD HDMI/VGA monitor

LENOVO L27i-30 68,58cm (27") WLED IPS FHD monitor je, brezhibna izbira za vsakdanje pisarniško delo ali delo v domačem okolju.Izjemno tanek zaslon s 3-stransko zasnovo skoraj brez robov zagotavlja kakovostno sliko in sodoben videz. L27i-30 ima elegantno kovinsko stojalo z držalom za telefon in prostorom za napeljavo kabla.
Opremljen je z zaslonom velikosti 68,58 cm (27") s tehnologijo IPS in ločljivostjo Full HD 1920 x 1080. Z odzivnostjo 4 ms na ekstremnem načinu ali normalnem načinu pri 6ms in 75 Hz hitrostjo osveževanja boste dosegli, hitrejše prikazovanje brez določenih zamikov. Monitor omogoča dva priklopa: HDMI in VGA.

LENOVO ThinkVision E27Q-20 68,58cm (27") FHD IPS LED LCD DP/HDMI monitor

LENOVO ThinkVision E27Q-20 68,58cm (27") LCD IPS FHD HDMI DP monitor

ThinkVision E27q-20 je opremljen s ploščo QHD, ocenjeno za 99 % sRGB, zgrajen ergonomsko in je pametna izbira, ki je na dosegu večine malih podjetij in samostojnih kreativcev, kot so fotografi in oblikovalci.

Vrhunska funkcije

  • 27" QHD zaslon s preklopom v ravnini;
  • vgrajeni zvočniki 2x2W;
  • razpon dviga 155 mm, koti nagiba -5° / 22°, koti zasuka ? 360° in razpon vrtenja ? 90° polno funkcionalno stojalo;

Izjemna jasnost slike
Namensko zasnovan E27q uporabnikom prinaša točno tisto, kar je potrebno. Zaslon QHD z 1,77-krat več slikovnimi pikami kot FHD ponuja več podrobnosti uporabnikom, ki delajo s preglednicami in nabori podatkov, tako da sta vsaka pika in pomišljaj jasna. Plošča za preklapljanje v ravnini ponuja široke zorne kote in ni izginjanja, če ga gledamo z obeh strani. Zaslon pokriva 99 % barvnega razpona sRGB, tako da lahko tudi začetni kreativci dobijo natančne barve pri urejanju slik in videoposnetkov. 3-stranski okvirji NearEdgeless so videti sodobno in pomagajo pri ustvarjanju brezhibnih nastavitev za več monitorjev.

Inherentno utilitarno udobje
E27q je opremljen s funkcijami, ki povečajo produktivnost za profesionalce. Možnosti vgradnje za izbrane računalnike ThinkCentre Tiny in Nano z nosilcem VESA omogočajo zmanjšanje nereda na namizju, tako da jih postavite neposredno na monitor. Več vrat ponuja prilagodljivost ? HDMI je dobro zaokrožena možnost za prenos videa in zvoka, medtem ko je DP vrata izbire za ustvarjalce. Priključek za avdio izhod in vgrajeni zvočniki poskrbijo, da so sestanki in poraba medijev privlačni.

Prednostno udobje uporabnika
Delo od doma ali v pisarni je fizično udobno za uporabnike E27q. Njegovo ergonomsko stojalo ponuja prilagodljivost za celoten obseg gibanja v osi dviganja, nagiba, vrtenja in -360°/360° vrtljive osi in uporabnikom omogoča, da ustvarijo nastavitev, ki jim ustreza. Zaslonska plošča je opremljena tudi s tehnologijo Low Blue Light, ki blokira škodljivo sevanje modre svetlobe, ne da bi pri tem ogrozila izhodno barvo. Poleg tega ima certifikate T?V Rheinland Flicker Free, Eyesafe in T?V Rheinland Eye Comfort za maksimalno zaščito oči. Skupaj je to monitor, ki je odličen za uporabo, podnevi ali ponoči.

 

NAPAJALNIK LENOVO THINKPAD USB-C 65W

NAPAJALNIK LENOVO THINKPAD USB-C 65W za prenosne računalnike.

- vhodna napetost 100 - 240 V
- vrsta napajalnega toka: AC-v-DC
- izhodna moč 65W

NAPAJALNIK LENOVO THINKPAD SLIM (Slim Tip adapter) 230W

LENOVO THINKPAD 230W Slim je lahko odličen nov nadomestni napajalnik za ThinkPad Mobile WorkStation naprave.

Delovno okolje:
Minimalna delovna temperatura: 0°C
Najvišja delovna temperatura: 40°C
Najmanjša relativna vlažnost (%): 8 %
Največja relativna vlažnost (%): 80 %

Napajalna moč: 230W