Podloga za miško TRACER Ergonomica

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: TRAPAD46332
€32,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Poskrbite za svoje zdravje z gel podlogo za miško Tracer Ergonomica
  TRACER gelna podloga za miško je odlična izbira za vsakega uporabnika, ki ceni ergonomijo računalniške opreme. Mehka blazina za zapestje je napolnjena s posebno gobico, ki zagotavlja optimalno podporo med dolgimi urami uporabe.

  • Nedrseče dno preprečuje drsenje blazinice na površini mize.
  • Narejena iz materialov, ki se enostavno čistijo.
  • Ergonomska zasnova.
  • Kot nalašč za optične in laserske senzorje.
  • Gelna podloga za miško za oporo zapestja.

  Spominska pena
  Notranjost blazine za zapestje je napolnjena s kakovostno spominsko peno. Posebno polnilo pomaga zmanjšati utrujenost zapestja, tako da ga med delom držite v pravem položaju. Zahvaljujoč podstavku za miško Tracer Ergonomica boste pri uporabi računalnika pozabili na mravljinčenje.

  Pomaga pri preprečevanju RSI
  Podloga za miško Tracer Ergonomica pomaga pri preprečevanju priljubljenega računalniško povezanega sindroma RSI. Sindrom RSI je izraz, ki opredeljuje poškodbe, ki nastanejo zaradi preobremenitve mišic z večkratnim naporom. Z uporabo posebnih ergonomskih podlog za miško s podporo zapestja se boste po daljši uporabi računalniške miške izognili bolečinam v podlakti.

  Podpora za roke
  Podloga za miško Tracer Ergonomica zagotavlja stabilno oporo za komolce, ki je napolnjena z visokokakovostnim gelom. Nedrseče dno in prijeten material na dotik v kombinaciji z gelnim polnilom zagotavlja stabilno podporo celotne roke. Poskrbite za svoje udobje in udobje med delom ali igro. Dolge ure, preživete pred zaslonom računalnika ali prenosnika, niso več povezane z bolečino in utrujenostjo podlakti.