Pogoji uporabe

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov(ZVPot),Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu(ZEPT) ter Zakonom o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno(ZPDZC).


Pomembno:
Na spletni strani WWW.KWON.SI si lahko ogledate naš prodajni program.
Vse cene na spletni strani so v evrih in vsebujejo DDV.

Potek nakupa:
- kupec si lahko preko e-maila ali telefonskega klica rezervira artikel in ceno 
- rezervacija bo pregledana in preverjena zaloga oz.dobavljivost
- uporabnik dobi elektronsko sporočilo oz. klic o potrjeni rezervaciji z vsemi podrobnostmi o rezervaciji in dobavi

Ob začetku rezervacije kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Pogoji poslovanja na spletnem mestu www.kwon.si, ter se z njimi strinja.

Za nakupe v naši prodajalni nudimo naslednje plačilne pogoje:
1. PLAČILO PO PREDRAČUNU
Ta opcija je v prvi vrsti namenjena pravnim osebam in tudi ostalim potrošnikom. Predračun vam pošljemo po pošti na naslov, ki ste ga ob vaši rezervaciji navedli. Predračun preko pošte prejmete v roku 24 ur (razen ob vikendih in praznikih). Po plačilu prejetega predračuna sledi prevzem v dogovorjenem roku. 
2. PLAČILO PO POVZETJU
Če se odločite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji, boste blago plačali ob prevzemu. V tem primeru je možno le plačilo z gotovino. 
3. PLAČILO NA OBROKE
Artikle lahko kupite tudi na obroke preko obrokov: 1.2.3 Kredit. Kredita vam lahko uredimo v naši poslovalnici. 

Veljavnost ponudbe
Cene za izbrano blago veljajo v trenutku oddaje rezervacije preko naše spletne strani oz. rezervacije preko telefonskega klica.Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi rezervacijo, t.j. ko kupec prejme elektronsko ali telefonsko potrditev o prevzemu rezerviranega artikla. V času naročanja veljajo podatki, ki so objavljeni. 

Nakupna pogodba - Račun
Nakupna pogodba - račun je sklenjena v slovenskem jeziku.Ob prevzemu blaga dobi kupec en izvod le-tega, kopija pa bo shranjena na sedežu poslovalnice in jo lahko prejmete na pisno zahtevo.

Varovanje osebnih podatkov
Anonimnost naših uporabnikov v odnosu do podjetij in katerihkoli drugih oseb je za nas zelo pomembna, zato vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali podjetjem ali katerikoli drugi osebi. Storili bomo vse, da vaše podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami ali zlorabami.
Z osebnimi podatki bomo upravljali v skladu z našo politiko zasebnosti in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov v veljavni zakonodaji Republike Slovenije.

Pravica do odstopa od pogodbe
Potrošnik ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30-ih dneh od sporočila o odstopu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, z originalno embalažo. 
V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov:
Kwon d.o.o.
Na produ 24
2391 Prevalje
Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, preko poštne nakaznice ali na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedete. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga. 
Po dogovoru vam lahko izstavimo dobropis. Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 040/411-132.