Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Prenosni zvočnik TRACER Splash L Bluetooth

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAGLO46609S
Prenosni zvočnik TRACER Splash je namenjen za brezžično predvajanje glasbe iz vašega tabličnega računalnika in/ali pametnega telefona.
€34,90 z ddv
€22,90 z ddv
 • subtitles Polni opis

  TRACER Splash L brezžični zvočnik z Bluetooth in TWS

  Tracer Splash L je odlična možnost za ljubitelje glasbe, ki jih radi poslušajo na prostem. S pomočjo zvočnika Tracer Splash boste lahko uživali v fantastičnem zvoku na zabavi, pikniku ali gledanju filma na pametnem telefonu z prijatelji.

  • TWS tehnologija - ustvarite močan stereo zvok
  • Brezžična povezava Bluetooth 5.0 - nič več „kabelskih špagetov“.
  • Trpežna baterija - 8 dolgih ur glasbe.
  • Stopnja zaščite IPX6 - kot nalašč za veslanje ali plavanje.
  • Predvaja glasbo s pomnilniških kartic.
  • Upravlja telefonske klice.

  Ustvarite svoj stereo set s tehnologijo TWS
  Zvočnik Tracer Splash L je opremljen s tehnologijo True Wireless Stereo, ki omogoča seznanjanje več zvočnikov s pomočjo Bluetooth. Ustvarite en močan stereo set in uživajte v popolnem zvoku.

  Kakovostna vodotesnost
  Uporabljajte svoj zvočnik Tracer Splash L na plažah, piknikih, jezerih in na čolnih. Stopnja zaščite IPX6 zagotavlja popolno zaščito pred brizganjem vode iz različnih smeri s pretokom 100 litrov na minuto. Uživajte v brezhibnem zvoku in ne skrbite, da se zvočnik zmoči!

  Uživajte v udobju
  Poslušajte svojo najljubšo glasbo brez omejitev nenehno zapletenih kablov. Vse, kar morate storiti, je, da s funkcijo Bluetooth povežete zvočnik Tracer na svojo mobilno napravo - in boste uživali v glasbi. Če želite to narediti še bolj udobno, kopirajte seznam predvajanja na pomnilniško kartico, ki jo lahko shranite v zvočnik, in jo predvajajte, kadar koli želite.

  Neskončna glasba zahvaljujoč trpežni bateriji
  Zvočnik Tracer Splash L je opremljen z vzdržljivo baterijo, ki omogoča neprekinjeno poslušanje najljubše glasbe 8 dolgih ur! Uporabite njegove neverjetne sposobnosti, da svoj prosti čas naredite še bolj prijeten.

  Garancija: 12 mesecev