Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Prenosni zvočnik TRACER Superbox TWS Bluetooth

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAGLO46612
€29,90 z ddv
  • subtitles Polni opis

    TRACER Superbox brezžični zvočnik z Bluetooth in TWS

    Tracer Superbox je visokokakovosten brezžični zvočnik z močjo 10 W. Ta naprava je bila zasnovana za tiste, ki imajo radi močan zvok in čist bas. Predvajajte svojo najljubšo glasbo iz naprav Bluetooth - tablice, pametne telefone, mp3 predvajalnike ali prenosnike in uživajte v brezžičnem delovanju in brezhibnem zvoku.

    • TWS tehnologija - ustvarite močan stereo set.
    • Vgrajen FM modul.
    • Moč: RMS 15 W.
    • Brezžična povezava Bluetooth 5.0 - nič več "kabelskih špagetov".
    • Večbarvna LED osvetlitev ozadja.
    • Predvaja glasbo s pomnilniških kartic in USB naprav.

    Zmogljiv zvok zahvaljujoč tehnologiji TWS
    Zvočnik Tracer Superbox s tehnologijo True Wireless Stereo zagotavlja odlične zabave. Lahko povežete dva zvočnika, da bo vaša glasba dvakrat močnejša. Zahvaljujoč TWS-u boste lahko ustvarili en močan stereo set, ki vam bo omogočil uživanje v glasbi s še boljšo kakovostjo.

    LED osvetlitev ozadja
    Večbarvna LED osvetlitev ozadja bo zagotovila popolno vibracijo na vsaki zabavi. Presenetite vse s pisano svetlobo zvočnika Tracer. Če potrebujete zabavo za karaoke, samo priključite mikrofon in vaš karaoke set je pripravljen!

    Enostaven transport
    Privlačen, sodoben dizajn in lahka struktura naredijo zvočnik zelo enostaven za transport. Zvočnik bo kot nalašč za zabave na prostem, mestne počitnice in počitniška potovanja.

    Neskončna glasba
    Zvočnik Tracer Superbox vam omogoča, da 6 ur neprekinjeno uživate v svoji najljubši glasbi! Zdaj lahko predvajate tudi vaš najljubši seznam predvajanja iz naprave USB ali pomnilniške kartice, vstavljene v zvočnik. Če raje poslušate radio - ni problema! Zvočnik Tracer je opremljen tudi z integriranim modulom FM.

    Garancija:  12 mesecev