Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Slušalke Gaming TRACER BATTLE HEROES Dragon Blue

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRASLU44893
€30,99 z ddv
€29,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Modern TRACER BATTLE HEROES Dragon je popoln predlog za ljudi, ki svojo pustolovščino začnejo z virtualnim svetom. Ta igralni model ponuja visokokakovosten zvok po dostopni ceni. Lahka zasnova, mehke ušesne slušalke in vrtljiv mikrofon bodo zadostili vsem igralskim potrebam novincev. Naprava spada v priljubljeno linijo Gamezone, ustvarjena posebej za igralce, ki cenijo kombinacijo najkakovostnejših in naprednejših funkcij igralnih naprav.

  • Eleganten dizajn in odličen zvok.
  • 50 mm pretvorniki.
  • Nastavljiv mikrofon.
  • Nadzor glasnosti na ušesni plošči.

  Izjemno udobje in slog
  Udobna in zasnova z oblazinjenim trakom za glavo omogoča ure igranja brez nelagodja. Zaradi uporabe mehkih blazin iz eko usnja, ušesne ušesa ne pritiskajo na ušesa, kar znatno poveča udobje njihove uporabe. 

  Skupna osredotočenost na igro
  Mehke in udobne ušesne nastavke obložene z visokokakovostnim eko ​​usnjem učinkovito odvrnejo zvoke iz okolja. Pozabite na odvračanje zvokov od okolja in se osredotočite na igro ali uživajte v zvokih glasbe.

  Komunikacija na visoki ravni
  Slušalke so opremljene z nastavljivim mikrofonom, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam. Odlikuje ga tehnologija za zmanjševanje hrupa v ozadju, zaradi katere je vaš glas čist. Uživajte v kristalno čisti komunikaciji s soigralci.

  Močan bas in čist zvok 
  Slušalke Tracer BATTLEHEROES Dragon vsebujejo močne pretvornike zvoka s premerom kar 50 mm. Uporaba visokokakovostnih pretvornikov zagotavlja jasen zvok in bogastvo visokih in srednjih tonov ter globok in močan bas. Uživajte v vsakem zvoku in slišite tudi najmanjši šumenje sovražnika.

  Visoka združljivost
  Slušalke Tracer so opremljene s priljubljenim 3,5-milimetrskim priključkom za dodatno vsestranskost. Igralci, ki uporabljajo platformo PC in druge naprave, opremljene s to vtičnico, bodo lahko prosto uživali v vseh zmogljivostih slušalk.

   

  Dolžina žice: 2m
  Število kanalov: Stereo
  Impedanca (Ohm): 32
  Mikrofon: Da
  Prenosni pas (Hz - kHz): 20-20
  Mikrofonski pas prenosa (v Hz - kHz): 30-16
  Nadzor glasnosti: Da
  Vtič: 2 x minijack
  Vrsta slušalk: Supra-aura
  Občutljivost: 113dB ± 3dB
  Vrsta avdio naprave: 2.0
  Garancija: 12 mesecev