Slušalke Gaming TRACER GAMEZONE Aligator RGB LED

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRASLU46466
Dolžina žice: 2,2 Število kanalov: Stereo Impedanca (Ohm): 16 Mikrofon: Da Prenosni pas (Hz - kHz): 20-20 Mikrofonski pas prenosa (v Hz - kHz): 30-16 Nadzor glasnosti: Da Vtič: 2 x minijack + USB Osvetlitev ozadja: Da Krmilnik slušalk: Da Vrsta slušalk: Supra-aura Občutljivost: 120dB ± 3dB Serija: GameZone
€32,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Tracer GAMEZONE Aligator slušalke so odličen predlog za vse igralce, ki iščejo komplet z dobrimi parametri in konkurenčno ceno. Zanimiva osvetlitev ozadja RGB, trpežni kovinski trak za glavo in ušesne slušalke iz dihajočega materiala so popoln spremljevalec navideznih dogodivščin. Slušalke spadajo v priljubljeno linijo GAMEZONE, ustvarjene posebej za igralce, ki cenijo kombinacijo najvišje kakovosti in naprednih funkcij igralnih naprav.

  • Ušesni material ki diha.
  • LED osvetlitev ozadja.
  • Prožen mikrofon z LED osvetlitvijo.
  • Veliki 50 mm pretvorniki zvoka
  • Kovinski trak za glavo.

  Impresivna LED osvetlitev ozadja
  Izrazite se z barvo. Barvita LED osvetlitev ozadja na ušesnih delih daje Tracer GAMEZONE Aligator plenilski karakter. Slušalke bodo vedno videti edinstveno in impresivno.

  Udobne in oblazinjene slušalke
  Vsak ljubitelj dolgih ur igralnih maratonov bo cenil trajno kovinsko konstrukcijo slušalk. Posebno oblikovane ušesne dele, obložene z dihajočim materialom, zagotavljajo udobje. Učinkovita izolacija motečih zvokov od okolja vam bo omogočila, da se osredotočite na dvoboj ali dirke z avtomobilom.

  Z drugimi se brez zadržkov pogovarjajte
  Prilagodljiv mikrofon z osvetlitvijo je opremljen s tehnologijo za zmanjšanje hrupa v ozadju, tako da nič ne moti pogovorov s soigralci. Od zdaj naprej bo vaš glas vedno izjemno oster in vsak ukaz kristalno čist.

  Vrhunska kakovost zvoka
  Odkrijte neverjetno kakovost zvoka, ki jo ponuja Tracer GAMEZONE Aligator. Veliki in učinkoviti pretvorniki zvoka premera 50 mm zagotavljajo natančno reprodukcijo zvoka. Optimalno uglaševanje zagotavlja čistejši zvok in bogastvo visokih in srednjih tonov.

  Združljiv s številnimi platformami
  Priljubljeni 3,5-milimetrski priključek za mini vtič, ki se uporablja v slušalkah Tracer, zagotavlja njihovo vsestranskost. Igralci, ki uporabljajo računalniške platforme, pametne telefone in druge naprave, opremljene s to vtičnico, bodo lahko v celoti izkoristili zmogljivosti slušalk.

  Garancija: 12 mesecev