Slušalke Gaming TRACER GAMEZONE Dragon blue LED

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRASLU46621
€29,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Tracer GAMEZONE Dragon Headset je odlična ponudba za vse igralce, ki iščejo komplet z dobrimi parametri in konkurenčno ceno. Zanimiva LED osvetlitev, trpežen kovinski trak za glavo in ušesne čepke iz visokokakovostnega materiala so popoln spremljevalec za virtualne dogodivščine. Slušalke spadajo v priljubljeno linijo GAMEZONE, ustvarjene posebej za igralce, ki cenijo kombinacijo najvišje kakovosti in naprednih funkcij igralnih naprav.

  • Ušesne školjke iz visoko kakovostnega materiala.
  • LED osvetlitev ozadja.
  • Prilagodljiv, vrtljiv mikrofon
  • Veliki 50 mm zvočniki
  • Kovinski trak za glavo
  • Krmilnik za glasnost

  Impresivna osvetlitev LED
  Izrazite se z barvo. Modra LED osvetlitev na ušesnih čepkih daje slušalkam Tracer GAMEZONE Dragon predatorske igralne lastnosti. Vaše slušalke bodo vedno videti edinstveno in impresivno.

  Udobne in oblazinjene slušalke
  Vsak ljubitelj dolgih ur igralnih maratonov bo cenil trpežno kovinsko konstrukcijo slušalk. Ušeske v posebni obliki, obložene z udobnim materialom, zagotavljajo udobje in udobje. Učinkovita izolacija motečih zvokov iz okolja vam bo omogočila, da se osredotočite na tekoči dvoboj ali avtomobilsko dirko.

  Pogovarjajte se z drugimi brez ovir
  Prilagodljiv mikrofon je opremljen s tehnologijo za zmanjšanje hrupa v ozadju, tako da nič ne moti vaših pogovorov s soigralci. Od zdaj naprej bo vaš glas vedno izredno oster in vsak ukaz bo kristalno jasen.

  Vrhunska kakovost zvoka
  Odkrijte neverjetno kakovost zvoka, ki jo ponuja Tracer GAMEZONE Dragon. Veliki in učinkoviti pretvorniki zvoka s premerom 50 mm zagotavljajo natančno reprodukcijo zvoka. Optimalna nastavitev zagotavlja čistejši zvok in bogastvo visokih in srednjih tonov.

  Dolžina žice: 2,1m
  Število kanalov: Stereo
  Impedanca (Ohm): 32
  Mikrofon: Da
  Prenosni pas (Hz - kHz): 20-20
  Nadzor glasnosti: Da
  Vtič: 3.5"
  Osvetlitev ozadja: Da
  Vrsta slušalk: Supra-aura
  Občutljivost: 116 dB
  Serija: GameZone
  Vrsta avdio naprave: 2.0
  Garancija: 12 mesecev