Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Spletna kamera TRACER PC Cam HD z mikrofonom

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKAM46732
€28,99 z ddv
€27,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Iščete praktično rešitev, ki vam bo omogočila prosto vodenje video klepetov in konferenc? Ali morda sanjate o vlogerski karieri? Spletna kamera Tracer HD WEB008 je odlična rešitev za vas. Naprava ne zagotavlja samo visokokakovostne slike, ampak tudi jasen zvok - med spletnim sestankom ne boste delili le pomembnih informacij, temveč boste med pretakanjem v živo zajeli tudi vse podrobnosti.

  • Kakovost slike HD
  • 100 ° vidni kot objektiva
  • Samodejno popravljanje osvetlitve
  • Vgrajen mikrofon
  • Ročna nastavitev ostrenja

  Slika visoke kakovosti
  Spletna kamera Tracer zajema slike v kakovosti HD s hitrostjo 30 sličic na sekundo, zato vam ni treba skrbeti zaradi ostrine in bogastva podrobnosti. Ne glede na to, ali gostite spletni seminar, videokonferenco ali klepetate s prijatelji, bo vsebina sogovornikom predstavljena v kakovostni in živahni naravni barvi.

  Širok kot gledanja
  Vidni kot spletne kamere Tracer je 100 °, kar pomeni, da ne bo zajela samo vas, temveč tudi del okolja, v katerem snemate. Ni vam treba več skrbeti za kakovost vaše spletne predstavitve, spletna kamera Tracer bo poskrbela, da bo vaše občinstvo videlo točno tisto, kar želite sporočiti.

  Kakovost v kateri koli razsvetljavi
  Oblačen dan s slabo osvetlitvijo? Ni vam treba več skrbeti zaradi težkih pogojev snemanja. Samodejno popravljanje osvetlitve spletne kamere Tracer se prilagaja situaciji in daje svetlejše slike z boljšim kontrastom. Zdaj vam video klici na deževno jesensko popoldne ne bodo predstavljali težav. Zahvaljujoč ročni nastavitvi lahko ostrino slike natančno prilagodite svojim potrebam.

  Vsestranska naprava
  Spletna kamera Tracer WEB008 je opremljena z vgrajenim mikrofonom, ki bo zagotovil dobro komunikacijo s sogovornikom in vam omogočil vodenje poslovnih konferenc doma. Naprava ima vhod USB, zaradi česar je združljiva s katerim koli namiznim in prenosnim računalnikom. 1,5 m dolg kabel zagotavlja varno povezavo in uporabo.

  Karakteristike:

  Dolžina žice: 1,5m
  Mikrofon: Da
  Vidni koti: H-70 / D-100 / V-60c
  Napajanje (V): USB DC 5V
  Način ostrenja: ročno ostrenje
  Garancija: 12 mesecev