Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Tipkovnica TRACER GAMEZONE LoCCar Slo

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKLA46651
Odlična gamerska tipkovnica po super ceni !
€22,99 z ddv
€21,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Tipkovnica Tracer GAMEZONE LoCCar v polni velikosti je kot nalašč za napredne igralce. Kar 12 vgrajenih večpredstavnostnih tipk omogoča udobno in optimalno upravljanje. Dodatna vizualna nadgradnja je 3-conska LED osvetlitev tipkovnice, s katero bo uporaba vaše tipkovnice prijetnejša ne le med vašimi igralnimi maratoni, temveč ves čas!

  • RGB osvetlitev ozadja.
  • Vsestranska povezava USB.
  • 12 multimedijskih tipk.

  RGB osvetlitev ozadja
  Čudovita osvetlitev bo vaše večerne igralne seanse polepšala. 3-conska LED osvetlitev tipkovnice vam omogoča, da zasnovo tipkovnice Tracer LoCCar prilagodite svojemu okusu in razpoloženju. Izboljšajte svojo igralsko izkušnjo s sodobno osvetlitvijo RGB.

  Multimedijske tipke in visoke kakovosti
  Tipkovnica Tracer LoCCar je opremljena z 12 multimedijskimi tipkami, ki omogočajo hitro in udobno upravljanje zvoka. Membranska stikala in trdna konstrukcija zagotavljajo visoko vzdržljivost tudi med vašimi dvoboji.

  Vsestranska povezava
  Kabel 1,3 m in vmesnik USB omogočata povezavo tipkovnice z računalniki in prenosniki. Lahka in trajna konstrukcija naredi to napravo kot nalašč za igralce.

   

  Dolžina žice: 1,3m
  Število večpredstavnostnih gumbov: 12
  Mehanizem: Membrana
  Tipkovnica: polne velikosti
  Združljivost operacijskih sistemov: Windows 98 SE / ME / 2000 / XP / VISTA / 7 /10
  Vtič: USB
  Osvetljene tipke: 3 barve
  Serija: Gamezone
  Garancija: 12 mesecev