Vtičnice

Sortiraj po
Prikaži na stran

WOOX R6169 Smart WiFi Energy monitoring Metter pametna vtičnica

WOOX R6169 Smart Metter WiFi Energy monitoring pametna vtičnica

- Pripravljen za Matter, omogoča vrhunsko povezovanje v omrežje s katero koli drugo napravo, ki podpira Matter

-Spremljanje energije: analizirajte povezano napravo v realnem času in zgodovinsko porabo energije

-Glasovni nadzor - deluje z Amazon Alexa in Google Assistant za glasovni nadzor

- Ni potrebno vozlišče - deluje s katerim koli 2,4 Ghz Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem vozlišču ali plačljivi naročniški storitvi

- Oddaljen dostop - upravljajte svoj pametni napajalni vtič od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z uporabo brezplačne aplikacije woox home ali se povežite lokalno s pomočjo Matter.

-Razpored - načrtujte pametni vtič za samodejno vklop in izklop gospodinjskih aparatov po potrebi

- Način odsotnosti - vklopite in izklopite svoje naprave ob različnih urah, da se zdi, da je nekdo doma

Opis funkcij:
Povezovanje vašega doma z vrhunsko tehnologijo prihodnosti, Matter!
R6169 je prva naprava WOOX, pripravljena na Matter, ki omogoča povezavo vašega doma z vrhunskim omrežjem Matter.

V službi, na počitnicah, kjer koli že ste?nadzirajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta prek Woox Smart Plug. Uporabite svoj mobilni telefon, da na daljavo prižgete električni kotliček, priž gete luči v dnevni sobi, zaženete čistilec zraka ali celo vklopite grelnik vode. Vse to naredite z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.

Glasovno upravljanje
Woox Smart Plug deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav prek glasovnega upravljanja. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njim po imenu. Prav tako lahko ustvarite skupino za vse svoje pametne naprave in jih upravljate z enim ukazom.

Ni potrebno vozlišče
Smart Plug deluje s katerim koli Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem zvezdišču ali plačljivi naročniški storitvi.

Nastavite urnik
Uporabite energijsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da bodo običajni majhni gospodinjski aparati v domu bolj priročni za uporabo. Woox Smart Plug lahko podaljša njihovo življenjsko dobo tako, da jih naredi pametne.

Oddaljen dostop
Skrb o tem, ali ste na potovanju ugasnili luči ali ne, je stvar preteklosti. Oglejte si stanje svojih naprav kadar koli prek aplikacije Woox Home in upravljajte stikalo za vklop, da prihranite elektriko.

Kaj je Matter?
Matter omogoča prijetno upravljanje različnih naprav in ekosistemov. Proizvajalci naprav morajo izpolnjevati standard Matter, da zagotovijo združljivost svojih naprav s pametnim domom in glasovnimi storitvami, kot so Amazonova Alexa, Applova Siri, Googlov pomočnik in druge. Za ljudi, ki gradijo pameten dom, vam Matter teoretično omogoča, da kupite katero koli napravo in uporabite glasovnega pomočnika ali platformo, ki jo želite nadzorovati (da, za pogovor z istim izdelkom lahko uporabite različne glasovne pomočnike). Matter bo razširil podporo za platformo in omogočil hitrejšo in lažjo nastavitev vaših novih naprav.

WOOX R6153 Smart WiFi Dvojna CB2S 2v1 Energy monitoring pametna vtičnica

WOOX R6153 Dual Smart Plug WiFi CB2S 2v1 pametna vtičnica

2v1 - zagotavlja vam napajanje in druge funkcije, dve električni vtičnici, ko uporabljate samo eno zidno vtičnico ali podaljšek.

Monitor porabe energije - R6153 je opremljen z monitorjem porabe energije prek aplikacije WOOX Home, meri porabo vsake povezane naprave na posameznih vtičnicah R6153.

Glasovni nadzor - deluje z Amazon Alexa (Echo in echo Dot) in Google Assistant za glasovni nadzor (naprava Alexa in naprava Google Home se prodajata ločeno)

Ni potrebno vozlišče - deluje s katerim koli 2,4 Ghz Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem vozlišču ali plačljivi naročniški storitvi

Oddaljen dostop - nadzorujte svoj pametni razdelilnik od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z brezplačno aplikacijo woox home

Načrtovanje - nastavite Smart Plug za samodejni vklop in izklop gospodinjskih aparatov po potrebi

Način odsotnosti - vklopite in izklopite svoje naprave ob različnih urah (kot da bi bil nekdo doma)

Glasovno upravljanje
Glasovni nadzor - WOOX R6153 je mogoče združiti z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav neposredno prek glasovnega upravljanja.

Nastavitve časovnika
Nastavite časovnik WiFi vtičnic tako, da se samodejno vklapljajo ali izklapljajo, tako da se lahko luč prižge ob 9. uri zjutraj in ugasne ob 18. uri zvečer.

Daljinec
WOOX R6153 Dual Smart Plug zagotavlja pravi daljinski upravljalnik: vtičnice lahko vklopite in izklopite s preprostim dotikom prsta, tudi ko ste v tujini. Z R6153 lahko svoje naprave vklopite in izklopite ob različnih urah, da se zdi, da je nekdo doma

WOOX R6118-Smart WiFi Energy monitoring 4pk pametna vtičnica

WOOX R6118 pametna vtičnica deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav prek glasovnega upravljanja. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njim po imenu. Prav tako lahko ustvarite skupino za vse svoje pametne naprave in jih upravljate z enim ukazom.
*(Naprava Alexa in naprava Google Home sta naprodaj ločeno).

 • Analizirajte trenutno ter preteklo porabo energije priključene naprave.
 • V službi, na počitnicah, kjer koli že ste - upravljajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta prek pametne vtičnice Woox. S svojim mobilnim telefonom lahko na daljavo prižgete kotliček, prižgete luči v dnevni sobi, zaženete čistilec zraka ali celo vklopite grelnik vode. Vse je opravljeno z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.
 • Pametna vtičnica Woox deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistantom za upravljanje vaših naprav z glasovnim nadzorom. Vsaki pametni vtičnici dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njo po imenu. Ustvarite lahko tudi skupino za vse svoje pametne naprave in jih nadzirate z enim ukazom.
 • Smart Plug deluje s katerim koli 2,4Ghz usmerjevalnikom Wi-Fi, ne da bi potrebovali ločeni hub ali plačljivo naročniško storitev.
 • Uporabite energetsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da naredite običajne majhne gospodinjske aparate bolj priročne za uporabo. Pametna vtičnica Woox lahko podaljša njihovo življenjsko dobo, tako da jih naredi pametne.


WOOX R6118 Smart WiFi Energy monitoring pametna vtičnica

WOOX R6118 pametna vtičnica je združljiva z asistentoma Amazon Alexa (Echo in Echo Dot), Google Assistant za glasovno upravljanje.
*(Naprava Alexa in naprava Google Home sta naprodaj ločeno).
Analizirajte trenutno ter preteklo porabo energije priključene naprave.

V službi, na počitnicah, kjer koli že ste - upravljajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta prek pametne vtičnice Woox. S svojim mobilnim telefonom lahko na daljavo prižgete kotliček, prižgete luči v dnevni sobi, zaženete čistilec zraka ali celo vklopite grelnik vode. Vse je opravljeno z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.

Pametna vtičnica Woox deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistantom za upravljanje vaših naprav z glasovnim nadzorom. Vsaki pametni vtičnici dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njo po imenu. Ustvarite lahko tudi skupino za vse svoje pametne naprave in jih nadzirate z enim ukazom.

Smart Plug deluje s katerim koli 2,4Ghz usmerjevalnikom Wi-Fi, ne da bi potrebovali ločeni hub ali plačljivo naročniško storitev.

Uporabite energetsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da naredite običajne majhne gospodinjske aparate bolj priročne za uporabo. Pametna vtičnica Woox lahko podaljša njihovo življenjsko dobo, tako da jih naredi pametne.

WOOX R6087 Smart WiFi 4pk pametna vtičnica

WOOX R6087-4pack WiFi komplet pametnih vtičnic omogoča nadzirajte svojih gospodinjskih aparatov, na daljavo preko Woox Smart Plug. Uporabite svoj mobilni telefon, da na daljavo prižgete električni kotliček, prižgete luči v dnevni sobi, zaženete čistilec zraka ali celo vklopite grelnik vode. Vse to naredite z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.

 • Glasovni nadzor - deluje z Amazon Alexa (Echo in echo Dot) in Google Assistant za glasovni nadzor (naprava Alexa in naprava Google Home se prodajata ločeno)
 • Ni potrebno vozlišče - deluje s katerim koli 2,4 Ghz Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem vozlišču ali plačljivi naročniški storitvi
 • Oddaljen dostop - nadzorujte svoj pametni razdelilnik od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z brezplačno aplikacijo woox home
 • Razporedite in načrtujte samodejni vklop/izklop pametnega vtiča gospodinjskih aparatov po potrebi
 • Način odsotnosti - vklopite in izklopite svoje naprave ob različnih urah, da se zdi, da je nekdo doma


Glasovno upravljanje
Woox Smart Plug deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav prek glasovnega upravljanja. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njim po imenu. Prav tako lahko ustvarite skupino za vse svoje pametne naprave in jih upravljate z enim ukazom.

Ni potrebno vozlišče
Smart Plug deluje s katerim koli Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem zvezdišču ali plačljivi naročniški storitvi.

Nastavite urnik
Uporabite energijsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da bodo običajni majhni gospodinjski aparati v domu bolj priročni za uporabo.

Oddaljen dostop
Skrb o tem, ali ste na potovanju ugasnili luči ali ne, je stvar preteklosti. Oglejte si stanje svojih naprav kadar koli prek aplikacije Woox Home in upravljajte stikalo za vklop, da prihranite elektriko.

WOOX R6079 Smart WiFi dvojna zunanja pametna vtičnica

Pametna dvosmerna zunanja vtičnica WOOX R6079 je opremljena z dvema 16A vtičnicama tipa F, ki ju je mogoče upravljati posamično ali skupinsko, v brezplačni aplikaciji WOOX Home. Opremljen z mat črno in robustno obdelavo, je ta močan dodatek k vsakemu vrtu ali zunanji površini.

Pametna dvosmerna zunanja vtičnica R6079 ima sistem z več nosilci, ki vam ponuja najboljše iz obeh možnosti namestitve na prostem. Priloženi zatič lahko privijete, da R6079 vtaknete v pesek, blato ali travo ali pa privijete nogo, s 4 luknjami za vijake, tako da lahko R6079 stoji sam in ga lahko privijete na steno, na kamnit podest ali pa na leseno ploščad.

Prenos električne energije na R6079 poteka prek vhodnega kabla za izmenični tok, ki je že priložen izdelku, in sicer 140 cm dolg ??kabel tipa H07RN-F 3G1,5 mm2, na koncu pa vtič tipa F, Schucko, ki ga lahko vstavite v katero koli stensko vtičnico ali podaljšek.

Pokrovi, ki ščitijo vtičnice pred vlago, so opremljeni z vzmetmi, ki v vsakem trenutku zagotavljajo tesno namestitev, z vtiči v vtičnicah ali brez vtičev v vtičnicah.

Pametna dvosmerna zunanja vtičnica WOOX R6079 je opremljena z dvema vtičnicama za izmenični tok, ki ju je mogoče upravljati ločeno ali skupaj in nudi prilagodljivo rešitev za napajanje zunanje opreme. Upravljate ga lahko z aplikacijo WOOX Home na daljavo ali z enostavnimi glasovnimi ukazi, kot je; "Hej Google, izklopi vrtno vtičnico." R6079 podpira glasovno upravljanje Amazon Alexa, Google Assistant in Siri.

Zaženite dvostransko zunanjo vtičnico WOOX prek obstoječega domačega omrežja Wi-Fi brez potrebe po ločenem hubu ali plačljivi naročnini.

WOOX R4054 Smart WiFi 2300W 10A vgradna pametna vtičnica

WOOX R4054 2,4GHz smart vgradna pametna vtičnica je združljiva z asistentoma Amazon Alexa (Echo in Echo Dot), Google Assistant za glasovno upravljanje in IFTTT.*
*(Naprava Alexa in naprava Google Home sta naprodaj ločeno).

Pametna vtičnica deluje s katerim koli usmerjevalnikom Wi-Fi 2,4 GHz brez potrebe po ločenem hub-u ali plačljivi naročnini.

Z brezplačno aplikacijo Woox lahko preko vašega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika nadzorujete napravo kjer koli že ste. Nastavite urnike, časovnike in prizore ter poskrbite, da se vam prostor osvetli tako kot vi želite.
Načrtujete lahko samodejni vklop in izklop vaših gospodinjskih apartov.
Away način - poskrbi, da v primeru vaše odsotnosti vklopi in izklopi naprave ob različnih časih tako, da bo videti da je nekdo doma.

kjer koli že ste - nadzirajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta s pametnim vtičem Woox. Z mobilnim telefonom na daljavo vklopite: električni grelnik za vodo, luči v dnevni sobi ali celo čistilec zraka. Vse se izvede z nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.Woox Smart Plug deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje naprav z glasovnim upravljanjem. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in med glasovnim ukazom preprosto komunicirajte z njimi po imenu. Ustvarite lahko tudi skupino za vse pametne naprave in jih vse nadzirate z enim ukazom.

Oddaljen dostop
Z aplikacijo WOOX Home in pametnim vtičom neboste več skrbeli ali ste naprave pozabili izklopiti, saj bo lahko vse nadzorovati preko aplikacije.

TP-LINK Tapo P115 Mini Smart WiFi pametna vtičnica

TP-LINK Tapo P115 Mini Smart WiFi pametna vtičnica

 • Upravljanje na daljavo - kjer koli ste, lahko prek aplikacije Tapo vklopite ali izklopite povezane naprave.
 • Urnik - vnaprej nastavite urnik za samodejno upravljanje naprav
 • Časovnik - ustvarite sezname odštevalnih časovnikov za povezano elektroniko
 • Spremljanje energije - spremljajte porabo energije v realnem času prek aplikacije Tapo
 • Glasovni nadzor - upravljajte svojo pametno vtičnico z glasovnimi ukazi prek Amazon Alexa ali Google Assistant
 • Način odsotnosti - samodejno vklopi in izklopi naprave ob različnih urah, da izgleda, kot da je nekdo doma
 • Kompaktna zasnova - majhna vtičnica prepreči da bi blokirala sosednje vtičnice
 • Enostavna nastavitev in uporaba - vozlišče ni potrebno, nastavite hitro in preprosto upravljajte prek brezplačne aplikacije

TP-LINK Tapo P110 (2-pack) Mini Smart WiFi pametna vtičnica

TP-LINK Tapo P110 (2-pack) Mini Smart WiFi pametna vtičnica

 • Upravljanje na daljavo - kjer koli ste, lahko prek aplikacije Tapo vklopite ali izklopite povezane naprave.
 • Urnik - vnaprej nastavite urnik za samodejno upravljanje naprav
 • Časovnik - ustvarite sezname odštevalnih časovnikov za povezano elektroniko
 • Spremljanje energije - spremljajte porabo energije v realnem času prek aplikacije Tapo
 • Glasovni nadzor - upravljajte svojo pametno vtičnico z glasovnimi ukazi prek Amazon Alexa ali Google Assistant
 • Način odsotnosti - samodejno vklopi in izklopi naprave ob različnih urah, da izgleda, kot da je nekdo doma
 • Kompaktna zasnova - majhna vtičnica prepreči da bi blokirala sosednje vtičnice
 • Enostavna nastavitev in uporaba - vozlišče ni potrebno, nastavite hitro in preprosto upravljajte prek brezplačne aplikacije


WOOX R6113 Smart WiFi CB2S Energy monitoring 4pk pametna vtičnica

WOOX R6113-4pack Smart WiFi CB2S komplet pametnih vtičnic omogoča spremljanje in analiziranje povezanih naprav v realne času in zgodovinsko porabo energije, kar pomenim, da vključuje možnost nadzora preko pametnega telefona.

-Glasovni nadzor - deluje z Amazon Alexa (Echo in echo Dot) in Google Assistant za glasovni nadzor (naprava Alexa in naprava Google Home se prodajata ločeno)

- Ni potrebno vozlišče - deluje s katerim koli 2,4 Ghz Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem vozlišču ali plačljivi naročniški storitvi

- Oddaljen dostop - nadzorujte svoj pametni razdelilnik od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z brezplačno aplikacijo woox home

-Razporedite in načrtujte samodejni vklop/izklop pametnega vtiča gospodinjskih aparatov po potrebi

- Način odsotnosti - vklopite in izklopite svoje naprave ob različnih urah, da se zdi, da je nekdo doma

Povezovanje vašega doma s pametnejšo prihodnostjo

V službi, na počitnicah, kjer koli že ste-nadzirajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta prek Woox Smart Plug. Uporabite mobilni telefon, da na daljavo prižgete električne kotičke, vse to pa naredite z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.

Spremljanje energije
Rešitve pametnih vtičnic WOOX vam že omogočajo, da se na pameten način prilagodite nižji porabi energije. Z R6113 lahko v realnem času vidite porabo energije naprave, ki je priključena na pametni vtič R6113. V dnevniku zgodovine lahko spremljate tudi vso preteklo porabo energije povezane naprave. V aplikaciji WOOX Home sta prikazana tako realna kot zgodovinska poraba energije.

Glasovno upravljanje
Woox Smart Plug deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav prek glasovnega upravljanja. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njim po imenu. Prav tako lahko ustvarite skupino za vse svoje pametne naprave in jih upravljate z enim ukazom.

Ni potrebno vozlišče
Smart Plug deluje s katerim koli Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem zvezdišču ali plačljivi naročniški storitvi.

Nastavite urnik
Uporabite energijsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da bodo običajni majhni gospodinjski aparati v domu bolj priročni za uporabo.

Oddaljen dostop
Skrb o tem, ali ste na potovanju ugasnili luči ali ne, je stvar preteklosti. Oglejte si stanje svojih naprav kadar koli prek aplikacije Woox Home in upravljajte stikalo za vklop, da prihranite elektriko.