Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Zunanja videonadzorna kamera Digicam iCSee

Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: 3831121128154
Zaščitite svoj dom in ljubljene osebe na pameten način! Imejte oči povsod kjerkoli in kadarkoli, dogajanje pa spremljajte v živo na svojem telefonu.
€59,90 z ddv
€54,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  IMEJTE STALNI NADZOR S SVOJIM TELEFONOM

  Kamera vam na pametni telefon pošlje alarmno sporočilo in aktivnosti obiskovalcev shrani na pomnilniško kartico, tako da dogajanje lahko pozneje tudi preverite.

  IMEJTE OČI V VSAKEM KOTIČKU DOMA ALI NA DELOVNEM MESTU

  Panoramski pogled vam omogoča, da vidite vse, kar se dogaja znotraj ali zunaj vašega doma. Uporablja se lahko tudi kot otroška varuška.

  PAMETNA WIFI POVEZAVA

  Brez težav se poveže z domačim ali pisarniškim WiFi omrežjem, kar vam omogoča dostop do videa na vsakem mestu z internetno povezavo. Z intuitivno aplikacijo, ki je na voljo tako za iOS kot Android, lahko gledate video v realnem času.

  POSLUŠAJTE IN GOVORITE PREKO KAMERE

  Zunanja varnostna kamera ima vgrajen odzivni mikrofon, s pomočjo katerega lahko poslušate in govorite prek naše aplikacije.  Dvosmerni avdio omogoča komunikacijo z vašimi zaželenimi gosti, s pomočjo alarma za zaznavanje gibanja pa se lahko hitro znebite neželenih gostov ali živali.

  KAMERO LAHKO USMERJATE S POMOČJO TELEFONA

  Omogoča 320° vodoravno in 120° navpično vrtenje, s čimer lahko pokrije vsa področja. 4x digitalni zoom omogoča, da sliko približate in tako vidite oddaljen predmet, ali pa sliko pomanjšate, da imate širši pogled na okolico.

  OPOZORILO ZA ZAZNAVANJE GIBANJA

  Na svoj pametni telefon boste prejeli obvestilo iz aplikacijo takoj, ko je gibanje zaznano. Nobeno človeško gibanje ne bo ostalo skrito vašim očem. Video pretakanja v živo vam ni treba stalno spremljati!

  ODPORNA NA VODO IN PRAH

  Kamera je vodoodporna, zato jo lahko postavite v vsak kotiček na prostem. Odlično deluje v prav vseh vremenskih razmerah.

  DNEVNI IN NOČNI NADZOR V POLNIH BARVAH

  Ima širokokotne infrardeče lučke, kar omogoča barvit video tako podnevi kot tudi ponoči.

  Karakteristike:

  • Material: ABS
  • Dvosmerni avdio
  • Neprekinjeno snemanje 24/7
  • Podpira do 128 GB Micro SD-kartico (ni priložena)
  • Visoka ločljivost: 1080P (Full-HD)
  • LAN mrežna povezava, Wifi
  • Barva : bela


  Garancija: 12 mesecev