Zvočniki Soundbar TRACER Quinto Bluetooth

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAGLO46383
€45,99 z ddv
€43,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Odkrijte, kako neverjetno lahko zveni vaša najljubša glasba. Tracer Quinto je napreden komplet: zvočna baza + subwoofer, ki deluje v sistemu 2.1. Odlična rešitev za tiste, ki iščejo visoko kakovost in zvočno moč.

  • Bluetooth povezava in 3,5 mm mini priključek.
  • 11 W RMS.
  • Kompaktne dimenzije.
  • Eleganten videz.

  Bluetooth in mini priključek
  S tehnologijo Bluetooth se lahko v samo nekaj sekundah povežete s svojo zvočno bazo. Pozabite na zaplet kablov na vaši mizi. Soundbar + nizkotonec je združljiv z napravami, opremljenimi z modulom Bluetooth in priljubljenim 3,5 mm mini priključkom. Glasbo lahko prosto poslušate s tablic, pametnih telefonov, mp3 predvajalnikov ali prenosnikov. Priključek za mini-priključek in stikalo Bluetooth modul sta nameščena na sprednji strani zvočne baze. V kompletu je tudi reža za kartico MicroSD.

  Začutite moč zvoka
  Z Soundbar Tracer Quinto boste že ob prvi uporabi dobili izredno izkušnjo. Velikost zvočnika vam omogoča, da uživate v kristalno čistem zvoku z močnim in čistim basom iz ločenega lesenega nizkotonskega zvočnika. Zahvaljujoč moči 11 W RMS bodo vaše najljubše serije ali oddaje prevzele novo privlačnost. Pasovna širina 20 Hz-20 kHz bo zvoke iz katere koli računalniške igre postala dinamična.

  Eleganten videz
  Majhne dimenzije celotnega kompleta omogočajo enostavno namestitev na mizo pod zaslonom monitorja. Kompaktno ohišje, stabilna in elegantna mreža na sprednjem delu zvočne baze in potenciometer glasnosti z osvetlitvijo dokazujejo, da gre za napravo, premišljeno v vsaki podrobnosti.

  Dimenzije:
  Subwoofer: 170 mm * 190 mm * 220 mm
  Soundbar: 470 mm * 65 mm * 70 mm

  Bluetooth: Da
  RMS moč moči (W): 20
  Prenosni pas (Hz - kHz): 20-20
  Izhod iz telefona: da
  Napajanje (V): 220-240 / 50 Hz
  Satelitski material: sintetični material
  Material nizkotonskega zvočnika: Les
  Vrsta avdio naprave: 2.1

  Garancija: 12 mesecev