Zvočniki TRACER 2.1 Hi-Cube RGB Flow BLUETOOTH

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: TRAGLO46497
Karakteristike: RMS moč moči (W): 20 Prenosni pas (Hz - kHz): 35-20 Način povezave: 3.5 Material nizkotonskega zvočnika: Les Vrsta avdio naprave: 2.1
€60,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Potopite se v izjemno kakovost zvoka, ki ga ponuja komplet Tracer Hi-Cube in znova odkrijte edinstven zvok vaših najljubših skladb. Tracer Hi-Cube je večpredstavnostni komplet, ki deluje v sistemu 2.1 - kot nalašč za uporabnike, ki iščejo kakovost in intenzivnost zvoka. Edinstven, igralni dizajn in brezhiben zvok iz nizkotonskega zvočnika in dveh satelitov je ta komplet obvezen za vsakega ljubitelja glasbe. Zvočniki Tracer 2.1 Hi-Cube so del priljubljene linije izdelkov Gamezone, naslovljene na igralce, ki cenijo kombinacijo kakovostnega oblikovanja in naprednih funkcij igralnih naprav.

  .
  • Sateliti in nizkotonec iz kakovostnega materiala.
  • RGB osvetlitev ozadja.
  • Čist, brezhiben zvok.
  • Bluetooth

  RGB mavrična osvetlitev ozadja
  Izrazite svoj slog in dopolnite svojo notranjost zahvaljujoč edinstveni osvetlitvi kompleta Tracer Hi-Cube. Očarajoča, RGB LED osvetlitev z mavrico naredi vaše zvočnike ne samo popoln igralni pripomoček, ampak tudi impresivno dekoracijo, ki bo dodala pridih sloga v vašo notranjost. RGB mavrična osvetlitev ozadja zvočnikov Tracer Hi-Cube v kombinaciji z vašo najljubšo glasbo bo ustvarila izjemno vzdušje.

  Uživajte v brezhibnem zvoku
  Skupna moč zvočnikov Tracer Hi-Cube je 20 W. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih pretvornikov zagotavljamo čist, brezhiben zvok in popolno reprodukcijo nizkih in visokih tonov. Set Tracer Hi-Cube zagotavlja brezhiben zvok in globok, intenziven bas. Visokokakovostno ohišje omogoča boljši zvok in boljše zmanjšanje popačenj. Nizkotonski zvočnik, odgovoren za ustvarjanje močnega, jasnega nizkega zvoka, se bo odlično odrezal med zrcaljenjem zvokov eksplozij ali strelnih strelov med igralnimi sejami. Dodatno je opremljen z kontrolomi nizkih tonov, s pomočjo katerih boste lahko zvok prilagodili vsaki glasbeni zvrsti.

  Kakovostno ohišje, bluetooth
  Okvirji Tracer Hi-Cube so bili zasnovani tako, da povečajo njihovo učinkovitost in povečajo glasnost, obenem pa ohranijo sodoben igralni dizajn. Težko ohišje iz kakovostnega materiala bo zagotovilo vzdržljivost za več let. Uživajte v vseh majhnih zvokih v svojih najljubših pesmih. Še več, scenografija je kompaktna - popolnoma se bo prilegala večjim in manjšim prostorom. Bluetooth nadzor, ki je vključen v komplet, izboljša udobje uporabe, kar omogoča prilagajanje zvoka zvočnika, ne da bi zapustili kavč.

  Garancija: 12 mesecev