EVERKI Flight 16" črn nahrbtnik za prenosnik

Blagovna znamka: Everki
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: 874933002055

EVERKI je ameriška blagovna znamka vrhunskih, elegantnih in inovativnih potovalnih in prenosnih torb, ki ustrezajo različnim potrebam današnjih poslovnih uporabnikov. EVERKI izdelki združujejo udobje, priročnost in vzdržljivost za uporabnike, ki iščejo funkcionalno razkošje. EVERKI pomeni premium kakovost za zahtevnejše uporabnike.

Serija Flight - sedaj ste pripravljeni na vzlet
Serija Flight je zasnovana z vidika organiziranosti in nosilnosti. So dovolj robustni za izkušenega cestnega bojevnika, vendar dovolj mobilni za profesionalce. Funkcija Checkpoint Friendly vam omogoča, enostavno celotno odpiranje nahrbtnika in zato hitrejše prehode čez kontrolne točke na letališčih in podobno. Nahrbtnik ima namenski predal za prenosni računalnik in ločenega za tablični računalnik, ki sta oblož ena z izredno mehkim materialom in tako zaščitena pred praskami ali drugimi poškodbami. Serija Flight nudi dobro premišljene funkcionalnosti, kompakten dizajn in kakovostne materiale. Nahrbtnik nudi zgornji žep za telefon, ki ima odprtino za kabel, enostaven dostop do stranskih žepov, notranji žepi pa so mrežasti, tako lahko enostavno preverite vsebino.

Flight Backpack

Checkpoint friendly
Varnostno preverjanje na letališčih nam lahko vzame precej časa, zato se nahrbtnik odpre za 180 stopinj. To vam omogoča, da naprav ni potrebno jemati iz nahrbrnika, vendar ga le odprete za 180 stopinj in položite na tekoči trak za preverjanje. Če morate odstraniti prenosni računalnik, ga lahko vzamete brskanja po nahrbtniku ali odstranjevanja drugih vsebin. Enostavno in hitro!

Checkpoint Friendly

5-točkovna porazdelitve teže
Ko je vaš nahrbtnik v celoti napolnjen, lahko postane težak, zato vam Everki nudi sistem 5-točkovne porazdelitve za ergonomsko porazdelitev teže in zmanjšanje napetosti mišic. Mehko obložena nastavljiva ramenska trakova, dva hitro nastavljiva spodnja trakova in prečni pašček čez prsi vam omogočajo popoln nadzor. Prečni pašček za razdeljevanje telesne teže tudi razbremeni težo z vaših ramen in jo prenese naprej, kar vam daje večjo uravnoteženost. Ergonomsko oblikovan nosilni sistem Flight zagotavlja uravnoteženo udobje, tudi ko je vaš nahrbtnik poln.

Flight nahrbtnik ima posebno oblikovana ramenska trakova, ki strateško uravnotežita obremenitev in zmanjšata obremenjenost mišic. Tudi zadnja stran nahrbtnika je oblazinjena, ima mrežastno oblogo in globoke zračne kanale, ki zagotavljajo maksimalno kroženje zraka.

Večnamenski stranski žepi z zanko za vodo
Dva stranska žepa na Flight nahrbtniku vam omogočata varno pritrditev steklenice za vodo z elastično zanko ali dodatkov, kot so polnilniki in adapterji. Lahko pa se v celoti zapreta z zadrgo.

Flight
 
Backpack

Everki uporablja izredno vzdržljive zadrge z velikimi kovinskimi vleki.

Vse EVERKI torbe in nahrbtniki imajo notranjost v oranžni barvi. Zaradi večjega barvnega kontrasta nikoli ne boste pozabili zapreti zadrge, hkrati pa boste tudi lažje našli kakšno malenkost v nahrbtniku.

  • 3 ločeni predelki za večjo organiziranost
  • Trpežni materiali
  • Checkpoint Friendly dizajn
  • Primeren za prenosnike z velikostjo zaslona do 16'' (40,64 cm)
  • Ločen žep za tablične računalnike
€74,99 z ddv
  • subtitles Polni opis
    • Proizvajalčeva koda 95321
    • EAN koda 874933002055
    • Proizvajalec EVERKI
    • Garancija 60 mesecev
    • Barva: črna
    • Dimenzije: 45 x 33 x 21 cm
    • Dodatno:

      Dimenzija žepa za prenosni računalnik: 39 x 27,5 x 3,8 cm
      Kapaciteta: 28,5 l

    • Masa: 1,31 kg