Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Miška TRACER BATTLE HEROES XO

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAMYS46797
€13,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Pridružite se igri z novo miško Tracer XO. Zaradi ergonomske in lahke zasnove, mavrične osvetlitve in občutljivega optičnega senzorja bo Tracer XO postal vaš najljubši igralni partner. To je vse, kar potrebujete za svojo virtualno avanturo. Multimedijska miška Tracer XO je del naše priljubljene igralne linije Tracer GAMEZONE, namenjena zahtevnim igralcem, ki od svoje igralne opreme pričakujejo napredne funkcije in parametre. Zahvaljujoč visoki kakovosti izdelkov, linije GAMEZONE zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi ob intenzivni uporabi.

  • Mat, gumijaste površine za varnejši oprijem.
  • 7 gumbov in zvitek.
  • Nastavljiva ločljivost od 800 do 6400 DPI.
  • Vzdržljivi teflonski drsniki.
  • Rainbow RGB osvetlitev.
  • Desno profiliranje.
  • Pleteni kabel USB.
  • USB vmesnik.

  Namenjeno desničarjem
  Posebne profilirane in gumijaste površine zagotavljajo dober oprijem in oporo roke ter olajšanje zapestja, tudi med najdaljšimi igralnimi sejami. Miška Tracer XO bo kot nalašč za vsako navidezno dogodivščino - ne glede na to, ali imate raje strelske igre, RPG-je ali strateške igre, vas ne bo nikoli izneverila.

  Teflonski drsniki
  Naprava je opremljena s teflonskimi drsniki za popoln drsnik. Vzdržljivi, visokokakovostni drsniki zagotavljajo gladke in natančne premike miške, s katerimi boste lahko ves čas ohranjali nadzor nad igro.

  Optični senzor
  Optični senzor, ki deluje v ločljivosti 1600 DPI, zagotavlja visoko natančnost vsakega vašega posnetka. Senzor odlično ponovi vsak vaš gib. Miška Tracer XO omogoča hitro spreminjanje občutljivosti miške med 800 in 1600 DPI - zahvaljujoč tej funkciji boste miško lahko prilagodili vsaki vrsti igre z enim samim gumbom!

  RGB mavrična osvetlitev
  Oglejte si vse barvne kombinacije, ki jih ponuja naša RGB mavrična osvetlitev, in izberite svojo najljubšo sestavo. Čudovita, raznobarvna osvetlitev bo vaše večerno igranje naredila prijetnejše. Lahka, edinstvena oblika v kombinaciji s spektakularno osvetlitvijo ozadja naredi miško Tracer XO popolno za vse igralce.

  Samo priključite napravo in že ste pripravljeni
  Za uporabo miške Tracer XO ne potrebujete dodatne programske opreme. Vse, kar potrebujete, je povezati napravo z vrati USB v računalniku in lahko boste uživali v svojem virtualnem turnirju. Miška Tracer XO je zahvaljujoč tehnologiji Plug & Play in vmesniku USB pripravljena na akcijo takoj, ko jo odpakirate. Povežite ga in igrajte - takoj - brez namestitve dodatnih, zapletenih aplikacij.

  Dolžina kabla: 1.3
  Število gumbov: 6
  Programska oprema: Ne
  Ločljivost CPI / DPI: 800 - 1600
  Senzor: Optični
  Spreminjanje barv v različnih načinih DPI: Da
  Največja ločljivost dpi: 1600
  Ergonomski faktor oblike: Desna roka
  Površinska obdelava: Matt - guma
  osvetlitev miške: 6 barv
  Serija: Game Zone
  Pleten kabel: Da
  Garancija: 12 mesecev