Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Slušalke Gaming TRACER GAMEZONE Radian RGB FLOW

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRASLU46467
€26,99 z ddv
€25,99 z ddv
 • subtitles Polni opis

  Modern TRACER GAMEZONE Radian je popoln predlog za ljudi, ki svojo pustolovščino začnejo z virtualnim svetom. Ta igralni model ponuja visokokakovosten zvok po dostopni ceni. Lahka zasnova, mehke ušesne slušalke in vrtljiv mikrofon bodo zadostili vsem igralskim potrebam novincev. Naprava spada v priljubljeno linijo Gamezone, ustvarjena posebej za igralce, ki cenijo kombinacijo najkakovostnejših in naprednejših funkcij igralnih naprav.

  • Eleganten dizajn in odličen zvok.
  • 40 mm pretvorniki.
  • RGB LED "pretočna" osvetlitev ozadja.
  • Vrteči se mikrofon.
  • Nadzor glasnosti na ušesni plošči.

  Izjemno udobje in slog
  Udobna in tehta le 215 g, zasnova z oblazinjenim trakom za glavo omogoča ure igranja brez nelagodja. Zaradi uporabe mehkih blazin iz eko usnja, ušesne ušesa ne pritiskajo na ušesa, kar znatno poveča udobje njihove uporabe. Osvetljen logotip v tehnologiji RGB LED "flow" na ušesnih ušesih omogoča, da se slušalke Tracer GAMEZONE Radian popolnoma prilegajo igralskemu slogu.

  Skupna osredotočenost na igro
  Mehke in udobne ušesne nastavke obložene z visokokakovostnim eko ​​usnjem učinkovito odvrnejo zvoke iz okolja. Pozabite na odvračanje zvokov od okolja in se osredotočite na igro ali uživajte v zvokih glasbe.

  Komunikacija na visoki ravni
  Slušalke so opremljene z vrtljivim mikrofonom, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam. Odlikuje ga tehnologija za zmanjševanje hrupa v ozadju, zaradi katere je vaš glas čist. Uživajte v kristalno čisti komunikaciji s soigralci.

  Močan bas in čist zvok 
  Slušalke Tracer GAMEZONE Radian vsebujejo močne pretvornike zvoka s premerom 40 mm. Uporaba visokokakovostnih pretvornikov zagotavlja jasen zvok in bogastvo visokih in srednjih tonov ter globok in močan bas. Uživajte v vsakem zvoku in slišite tudi najmanjši šumenje sovražnika.

  Visoka združljivost
  Slušalke Tracer so opremljene s priljubljenim 3,5-milimetrskim priključkom za dodatno vsestranskost. Igralci, ki uporabljajo platformo PC in druge naprave, opremljene s to vtičnico, bodo lahko prosto uživali v vseh zmogljivostih slušalk.

   

  Dolžina žice: 2,2
  Število kanalov: Stereo
  Impedanca (Ohm): 32
  Mikrofon: Da
  Prenosni pas (Hz - kHz): 20-20
  Mikrofonski pas prenosa (v Hz - kHz): 30-16
  Nadzor glasnosti: Da
  Vtič: 2 x minijack + USB
  Osvetlitev ozadja: RGB
  Vrsta slušalk: Supra-aura
  Občutljivost: 115dB ± 3dB
  Vrsta avdio naprave: 2.0
  Garancija: 12 mesecev